Ανδραβίδα: Ο 60χρονος κακοποιούσε τις συζύγους και τα παιδιά του – Καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία

Ο 60χρονος που δολοφόνησε τους γονείς και τα 2 παιδιά τους στην Ανδραβίδα, κακοποιούσε στο παρελθόν τόσο τις πρώην συζύγους του, όσο και τα παιδιά του.

δολοφονία

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com, ο 60χρονος που ξεκλήρισε μία οικογένεια στην Ανδραβίδα, αφού πυροβόλησε τους γονείς και στραγγάλισε τα δύο παιδάκια, που βρίσκονταν στο σπίτι, κακοποιούσε τις πρώην συζύγους του αλλά και τα παιδιά του.

Χτυπούσε τις συζύγους του και τα παιδιά του
Μαρτυρίες κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο αρκετά βίαιο. Όσο ζούσε με την οικογένεια του (σ.σ. είναι χωρισμένος, πατέρας δύο παιδιών) ο δράστης φέρεται να κακοποιούσε τόσο λεκτικά, όσο και σωματικά τη γυναίκα του και τα παιδιά του.

Η συνεχόμενη κακοποιητική συμπεριφορά του 60χρονου οδήγησε τις δύο γυναίκες να τον εγκαταλείψουν και να ζητήσουν διαζύγιο, παίρνοντας τα παιδιά τους μαζί.

Είχε πυροβολήσει γείτονά του στα 15 του
Τα τελευταία χρόνια ο 60χρονος έμενε μόνος του, στην Ανδραβίδα, και όπως έγινε γνωστό προκαλούσε διαρκώς προβλήματα στην γειτονιά του.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η μαρτυρία ενός γείτονα, ο οποίος αναφέρει ότι ο 60χρονος τον είχε πυροβολήσει αρκετές φορές στα πόδια του όταν ο δράστης ήταν σε ηλικία μόλις 15 χρονών, γιατί είχαν μια μικρο-παρεξήγηση, ενώ δεύτερος γείτονας, λέει πως ο Δ.Β., του δηλητηρίασε τα σκυλιά, επειδή είχαν μια διένεξη μεταξύ τους.

 

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments