Ανδρέας Ρηγόπουλος: Συλλυπητήρια από Σβόλη, ΠΕΑΚ και ΝΕΠ

Η μεγάλη απώλεια του Ανδρέα Ρηγόπουλου έχει συγκλονίσει την κοινωνία της Πάτρας. Η παράταξη του Κώστα Σβόλη, το ΠΕΑΚ και η ΝΕΠ εξέδωσαν ανακοινώσεις με τις οποίες εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους.

ΠΕΑΚ Κώστας Σβόλης, ΠΕΑΚ και ΝΕΠ εξέδωσαν ανακοινώσεις για την απώλεια του Ανδρέα Ρηγόπουλου
Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία της Πάτρας η ξαφνική απώλεια του Ανδρέα Ρηγόπουλου. Η δημοτική παράταξη «Πάτρα Ενωμένη» του Κώστα Σβόλη, το ΠΕΑΚ και η ΝΕΠ εξέδωσαν ανακοινώσεις με τις οποίες εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους. Αναλυτικά:
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΒΟΛΗ
Ο επικεφαλής Κώστας Σβόλης και σύσσωμη η παράταξη «Πάτρα Ενωμένη» εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια για την ξαφνική απώλεια του συμπολίτη-εμπόρου Ανδρέα Ρηγόπουλου, ο οποίος είχε χαράξει τη δική του ξεχωριστή και επιτυχημένη επιχειρηματική δραστηριότητα στην πόλη μας. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΕΑΚ

Ο πρόεδρος Γιώργος Αντωνόπουλος και τα μέλη της Επιτροπής Διοίκησης του ΠΕΑΚ Πάτρας εκφράζουν την οδύνη τους για την ξαφνική απώλεια του εξαίρετου συμπολίτη-έμπορου Ανδρέα Ρηγόπουλου. 

Ο εκλιπών, εκτός από ικανός και δραστήριος επιχειρηματίας, ήταν επί σειρά ετών μέλος της αθλητικής οικογένειας της Πάτρας, ως αθλητής του υδατοσφαίρισης του Θριάμβου Πατρών και συναθλητής του προέδρου του ΠΕΑΚ Γιώργου Αντωνόπουλου, ο οποίος δήλωσε: 

«Με θλίψη πληροφορήθηκα την είδηση της απώλειας του Ανδρέα Ρηγόπουλου. Ενός συμπολίτη μας που ξεχώρισε ως έμπορος και ως άνθρωπος στη διάρκεια της επιχειρηματικής του διαδρομής στην Πάτρα. Επί σειρά ετών ήμασταν συναθλητές στο Θρίαμβο Πατρών όπου είχα τη δυνατότητα να ξεχωρίσω τις αρετές του ανθρώπου και του αθλητή. Ο αδόκητος χαμός του μας συγκλονίζει. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΕΠ

Σύσσωμη η μεγάλη «οικογένεια» της ΝΕΠ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για την απώλεια του εκλεκτού συμπολίτη-εμπόρου Ανδρέα Ρηγόπουλου, ο οποίος υπήρξε στο παρελθόν παίκτης του Θριάμβου. Ηταν ένας καλός φίλος και γνήσιος άνθρωπος του ναυταθλητισμού με επιτυχημένη επιχειρηματική δραστηριότητα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…