Ανήλικη σε αμόκ στον Πύργο: Επιτέθηκε σε καταστηματάρχη και χτύπησε αστυνομικό
Σοκ προκάλεσε το ξέσπασμα μιας ανήλικης στο κέντρο του Πύργου, όταν εισέβαλε σε κατάστημα, προκαλώντας καταστροφές και βιαιοπραγώντας εναντίον της ιδιοκτήτριας και αργότερα μιας γυναίκας αστυνομικού.
Απρόβλεπτο και βίαιο επεισόδιο σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι στον Πύργο, όταν μια ανήλικη σε κατάσταση “αμόκ” εισέβαλε σε κατάστημα στο κέντρο της πόλης. Χωρίς καμία προειδοποίηση, άρχισε να καταστρέφει εξοπλισμό και μηχανήματα της επιχείρησης, ενώ έβρισε και χτύπησε την ιδιοκτήτρια.
Η γυναίκα, παρά τον αρχικό σοκ, κατάφερε να την ακινητοποιήσει και να καλέσει την αστυνομία. Ωστόσο, όταν στο σημείο έφτασαν οι αστυνομικές δυνάμεις, η ανήλικη δεν ηρέμησε· αντίθετα, επιτέθηκε και χτύπησε μία από τις γυναίκες αστυνομικούς που επιχείρησαν να την ηρεμήσουν.
Τελικά, οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στην ανήλικη και την οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα του Πύργου. Το περιστατικό έχει προκαλέσει έντονη αναστάτωση στην τοπική κοινωνία, ενώ αναμένονται περισσότερες πληροφορίες για τα αίτια της επίθεσης και την ψυχολογική κατάσταση της ανήλικης.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Συντάξεις: Πότε πληρώνεται το αυξημένο επίδομα των 400 ευρώ
Στον Αγιο Νεκτάριο Καλαβρύτων ο Μητροπολίτης Ιερώνυμος ΦΩΤΟ
Google Chrome: Κάντε update άμεσα – νέο zero day αξιοποιείται ήδη σε επιθέσεις
Τουρισμός για Όλους 2026-2027: Δεύτερη ευκαιρία για επιδότηση διακοπών – Ποιοι ωφελούνται
Ο Πανηπειρωτικός Σύλλογος Πατρών σε Φεστιβάλ στην Κόνιτσα ΦΩΤΟ
