Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα στην Παναχαϊκή
Από τη στιγμή, μάλιστα, που η Παναχαϊκή ψάχνει μόνο τη νίκη στο Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Αστέρα Β (monobala.gr, 15.00), τυχόν αποφάσεις πρέπει να ληφθούν σήμερα (25/2)
Οπως αποκάλυψε πρώτο το pelop.gr, οι άνθρωποι της Παναχαϊκής είναι πολύ προβληματισμένοι από την εικόνα της ομάδας κόντρα στα Χανιά.
Στο κάδρο βρίσκεται και ο προπονητής Σωτήρης Αντωνίου, καθώς οι «κοκκινόμαυροι» θεωρούν πως θα μπορούσε να κάνει καλύτερη διαχείριση και πως έχει ευθύνη για την κακή εμφάνιση και το αποτέλεσμα.
Από τη στιγμή, μάλιστα, που η Παναχαϊκή ψάχνει μόνο τη νίκη στο Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Αστέρα Β (monobala.gr, 15.00), τυχόν αποφάσεις πρέπει να ληφθούν σήμερα.
Αν προχωρήσει η διοίκηση σε αλλαγή προπονητή, γιατί κι αυτό δεν είναι σίγουρο. Μέχρι και ονόματα κυκλοφόρησαν: Του Ηλία Φυντάνη, του Γιώργου Βαζάκα, του Δημήτρη Καλαϊτζίδη (!) και άλλων.
O προπονητής είναι ο μοναδικός που φταίει; Προφανώς και όχι. Η Παναχαϊκή πηγαίνει κόντρα στην ποδοσφαιρική λογική και συνήθως οι ομάδες που το κάνουν αυτό, δεν δικαιώνονται. Αν το καταφέρει, θα πρόκειται για ένα ακόμα θαύμα, όπως και πέρυσι.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Google, Anthropic, Meta, OpenAI, xAI και Nvidia υπέγραψαν το σχέδιο Trump για την AI
Κληματόβεργες, ελιά και θυμάρι: το άρωμα που δίνει ο τόπος στο ψητό
Αϋπνία και κίνδυνος εγκεφαλικού: Νέα μελέτη δείχνει αύξηση κατά 26%
Το Instagram πλέον θα σου λέει πώς να κάνεις ένα post viral
Γιατί αξίζει να ξαναπιάσεις το τετράδιο μετά τα 45
