Αντάλλαξαν …απαιτήσεις ΕΠΟ και Πολιτεία

Στην ομοσπονδία θεωρούν ότι θα γεφυρωθεί το χάσμα με την ολιστική, αλλά θα περιμένουν τις κινήσεις της κυβέρνησης σχετικά με τον αθλητικό νόμο.

epo grafeia e1624444585645

Συνάντηση με τον υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη, είχαν ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Θόδωρος Ζαγοράκης, ο αναπληρωτής πρόεδρος, Παναγιώτης Δημητρίου και ο α’ αντιπρόεδρος, Στέργιος Αντωνίου. Από την πλευρά της ομοσπονδίας ζητήθηκε να κατατεθούν στη Βουλή δύο τροπολογίες που θα τροποποιούν διατάξεις του αθλητικού νόμου. Η πρώτη τροπολογία να προβλέπει ότι οι εκλογές στις Ενώσεις και στα σωματεία να γίνονται βάσει του καταστατικού της ΕΠΟ και όχι του νόμου.
Η δεύτερη να προβλέπει ότι η μη εγγραφή των σωματείων στο μητρώο της ΓΓΑ, θα έχει ως συνέπεια μόνο τον οικονομικό τους αποκλεισμό και όχι αγωνιστικές ή άλλου τύπου συνέπειες. Όπως ειπώθηκε από τους ανθρώπους της ΕΠΟ, δεν είναι δυνατόν τα σωματεία που δεν έχουν εγγραφεί στο μητρώο της ΓΓΑ, να μην μπορούν ούτε να ψηφίσουν στις εκλογές των Ενώσεων τους, ούτε να χρησιμοποιήσουν δημόσιες/δημοτικές εγκαταστάσεις, αλλά ούτε καν να αγωνιστούν στα πρωταθλήματά τους!
Ο υπουργός Επικρατείας ζήτησε από την πλευρά του να υιοθετηθεί από την ΕΠΟ η περίφημη ολιστική μελέτη των FIFA/UEFA, στη Γενική Συνέλευση της 27ης Αυγούστου. Στην ομοσπονδία θεωρούν ότι θα γεφυρωθεί το χάσμα με την ολιστική, αλλά σε κάθε περίπτωση θα περιμένουν πρώτα τις κινήσεις της κυβέρνησης σχετικά με τον αθλητικό νόμο.

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ