Αντίθετα στην Ιόνια Οδό με μοτοσικλέτα – Δεν σταμάτησε ούτε στο σήμα της Τροχαίας
Ο οδηγός κινήθηκε στο αντίθετο ρεύμα του αυτοκινητοδρόμου, αγνόησε τους αστυνομικούς και συνελήφθη για επικίνδυνη οδήγηση

Στη σύλληψη ενός άνδρα για επικίνδυνη οδήγηση προχώρησαν το μεσημέρι της Δευτέρας αστυνομικοί του Α΄ Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αντιρρίου – Ιωαννίνων στην Ιόνια Οδό.
Ο άνδρας, οδηγώντας δίκυκλη μοτοσικλέτα, εισήλθε στον αυτοκινητόδρομο και κινήθηκε αντίθετα στο ρεύμα κυκλοφορίας, προκαλώντας άμεσο κίνδυνο για τους διερχόμενους οδηγούς.
Οι αστυνομικοί τού έκαναν σήμα να σταματήσει, εκείνος όμως δεν συμμορφώθηκε και συνέχισε την πορεία του.
Ο οδηγός ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη οδήγηση και παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News