«Απαιτούμε απονομή δικαιοσύνης», συμμετοχή του Ο.Ε.Β.Ε.Σ.Ν.Α στην κινητοποίηση για τα Τέμπη
«Καλούμε όλα τα Σωματεία- Μέλη μας στη συγκέντρωση το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου»
Με ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Επαγγελματικών Βιοτεχνικών Εμπορικών Σωματείων Νομού Αχαΐας καλεί σε συμμετοχή στην κινητοποίηση για τα Τέμπη, που έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο.
Η ανακοίνωση:
«Η Ομοσπονδία Επαγγελματικών Βιοτεχνικών Εμπορικών Σωματείων Νομού Αχαΐας, Ο.Ε.Β.Ε.Σ.Ν.Α, με απόφαση του προεδρείου, συμμετέχει στην πανελλαδική κινητοποίηση ως ελάχιστο φόρο τιμής στα 57 θύματα που χάθηκαν άδικα στο πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη πριν από 3 χρόνια, το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2026, στις 11:00 το πρωί, στην Πλατεία Γεωργίου.
Απαιτούμε απονομή δικαιοσύνης και ενίσχυση της ασφάλειας στις μεταφορές.
Προτρέπουμε τα Σωματεία- Μέλη μας να συμμετέχουν με τρίωρη στάση εργασίας, ούτως ώστε να δοθεί η δυνατότητα σε εργαζόμενους και αυτοαπασχολούμενους να λάβουν μέρος στη συγκέντρωση.
Καλούμε όλα τα Σωματεία- Μέλη μας στη συγκέντρωση το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2026, στις στις 11:00 το πρωί, στην Πλατεία Γεωργίου».
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Ανθρωπομορφισμός στην Τεχνητή Νοημοσύνη: Η σύσταση του Associated Press και η συζήτηση για την ευθύνη
Ερευνητές της AI προειδοποιούν για την superintelligence «Είναι τόσο επικίνδυνη όσο ακούγεται»
Η Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Πατρών στη Βυρωνική Εταιρεία ΦΩΤΟ
4 απλές συνήθειες για την προστασία και τη διατήρηση της μυϊκής μάζας όσο μεγαλώνουμε
Game of Thrones Aegon’s Conquest: Έρχεται η πρώτη ταινία του Westeros
