Απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ στην Πελώνη: Περιμέναμε μια εξήγηση
Τα μέτρα για τη Μύκονο αποτελούν πεδίο σφοδρής αντιπαράθεσης ανάμεσα στην κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ.
Η κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τα μέτρα στη Μύκονο, καλά κρατεί. Η ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα έφερε την απάντηση της Αριστοτελίας Πελώνη κι αυτή την… απάντηση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Ο Αλέξης Τσίπρας χαρακτήρισε το lockdown στη Μύκονο «πιστοποιητικό παταγώδους αποτυχίας», η Αριστοτελία Πελώνη τον αποκάλεσε «κατά συρροήν ψεύτη» που «δυσφημίζει διαρκώς τη χώρα στο εξωτερικό» και ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά από την κυβερνητική εκπρόσωπο εξηγήσεις γιατί «η κυβέρνηση τα έκανε πάλι μπάχαλο».
«Με ποσοστό εμβολιασμού αρκετά πάνω από 90% στη Μύκονο και εφόσον υποτίθεται ότι γίνονται έλεγχοι στους τουρίστες που φτάνουν στο νησί, θα περιμέναμε η κα Πελώνη αντί να βρίζει να ζητήσει επιτέλους μια συγνώμη, να μας εξηγήσει πως ακριβώς τα έκανε η κυβέρνηση της πάλι μπάχαλο και αναγκάζεται να τινάξει την τουριστική σεζόν στον αέρα με νέα περιοριστικά μέτρα», υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του.
«Τέλος, αν αναζητά ψεύτες, μπορεί κάλλιστα να απευθυνθεί στον κ. Μητσοτάκη -αν τον πετύχει σε κανένα τριήμερο- που έχει πανηγυρίσει ότι νίκησε τον κορονοϊο δέκα φορές και άλλες τόσες έχει ρίξει τη δημόσια υγεία και την οικονομία στα βράχια», καταλήγει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πώς να αντιμετωπίσετε τη μεσημεριανή εξάντληση χωρίς επιπλέον καφέ
Η Meta παρουσίασε νέο AI που δοκιμάζει τα ρούχα σας και προτείνει τι να φορέσετε
Αιμίλιος Χειλάκης: Δεν θεωρώ ότι είμαι ούτε ο καλύτερος αλλά ούτε και ο χειρότερος ηθοποιός
Πώς να προπαραγγείλετε τα έξυπνα γυαλιά Xreal Aura με Android XR
Update μπλόκαρε αγορασμένα Microsoft Office 2021 και σταμάτησαν να λειτουργουν Word και Excel
