ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Εφτασαν μεθυσμένοι οι διαιτητές του ΑΕΚ – Αρης!
Η τύχη τους αγνοείται και υπάρχει ένα τεράστιο ερωτηματικό για τους διαιτητές και την διεξαγωγή του αγώνα ΑΕΚ-Άρης
Απίστευτο, κι όμως αλήθινο!
Όπως προκύπτει από πληροφορίες, η πολωνική διαιτητική τετράδα που επρόκειτο να βρεθεί στο ΑΕΚ-Άρης στη Νέα Φιλαδέλφθεια, ο Πάβελ Ρατσκόφσκι, οι βοηθοί Ράντοσλαβα Σιέτζκα και Άνταμ Κούπσικ, καθώς και ο VAR Κριστόφ Γιάκουμπικ ήρθαν μεθυσμένοι στην Αθήνα, στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».
Μάλιστα, προκάλεσαν επεισόδιο κατά τη διάρκεια της πτήσης αλλά και στο αεροδρόμιο, παρουσία ανθρώπων της ΕΠΟ, οι οποίοι παρακολουθούσαν άναυδοι το συγκεκριμένο περιστατικό.
Η πολωνική τετράδα, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, είχαν έντονη λογομαχία με Έλληνες συνταξιδιώτες τους (που γνωρίζουν πολωνικά), αναφέρονταν με άσχημα λόγια για το ελληνικό πρωτάθλημα και έκαναν σχέδια για… ξέφρενη νύχτα στην Αθήνα.
Οι διαπληκτισμοί με Έλληνες συνταξιδιώτες συνεχίστηκαν και μετά την προσγείωση του αεροσκάφους, καθώς ένας από τους Πολωνούς φέρεται να ήρθε στα χέρια με κάποιον πατέρα και τον γιο του και να έφτυσε τον πρώτο!
Από τότε η τύχη τους αγνοείται και υπάρχει ένα τεράστιο ερωτηματικό για τους διαιτητές και την διεξαγωγή του αγώνα ΑΕΚ-Άρης, ο οποίος είναι προγραμματισμένος στις 6 το απόγευμα!
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Καμένη κατσαρόλα: Το απλό «trick» με Coca-Cola που εξαφανίζει τα καμένα χωρίς τρίψιμο
Μπορεί να εφαρμοστεί η απαγόρευση για τα παιδιά σε YouTube, TikTok και Instagram;
Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πάτρας σε έκτακτη Γενική Συνέλευση
«Έπαιρνα κολλαγόνο για 3 μήνες και αυτά είναι τα αποτελέσματα»
Η Samsung ίσως σε κάνει να αγοράσεις το Galaxy S27 Ultra για αυτή την αναβάθμιση
