Από την Πάτρα στην Κίνα το χορευτικό του πολιτιστικού συλλόγου Αλισσαίων «Πείρος» – ΦΩΤΟ
Παρουσίασε παραδοσιακούς χορούς στο 3ο Φεστιβάλ Πολιτισμού και Τεχνών Κίνας – Χωρών Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης
Το χορευτικό του πολιτιστικού συλλόγου Αλισσαίων «Πείρος», ταξίδεψε από την Ελλάδα στο Πεκίνο για να παρουσιάσει παραδοσιακούς χορούς στο 3ο Φεστιβάλ Πολιτισμού και Τεχνών Κίνας-Χωρών Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης (ΧΚΑΕ) στις 22 Οκτωβρίου.


Η δράση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Ζώνη και Δρόμος» και των πολιτιστικών ανταλλαγών μεταξύ της Κίνας και των Χωρών της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης.
Ήταν μία μοναδική εμπειρία για τον σύλλογο που είναι πρεσβευτής των χωριών μας, του Δήμου Δυτικής Αχαΐας και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Ο Σύλλογος σε ανακοίνωσή του αναφέρει χαρακτηριστικά: “Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Ελληνική Πρεσβεία που φρόντισε για την οργάνωση και την στήριξη της ελληνικής συμμετοχής. Επίσης ευχαριστούμε τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Φωκίων Ζαΐμη, την βοηθό του Αγγελική Κωστοπούλου και την κ. Ειρήνη Αναστοπούλου.
Και τέλος τον κ. Κώστα Καμπέρο, τον κ. Στέφανο Λάζαρη και τον κ. Γιώργο Κωνσταντάρα για την βοήθεια τους ώστε να πραγματοποιηθεί αυτό το ταξίδι”.

Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το «μαγικό» φρούτο που λένε πως χαρίζει μακροζωία και λαμπερό δέρμα
Google Flow: Φτιάξε τα δικά σου τραγούδια, videoclip ακόμα και στίχους χωρίς να γνωρίζεις νότα
Παντός καιρού μαγεύει η Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου» ΦΩΤΟ
Ξεχάστε το μοσχάρι: Το κόκκινο κρέας που έχει διπλάσιο σίδηρο και ελάχιστα λιπαρά
Η επίθεση από αυτόνομο AI της OpenAI ήταν μόνο η αρχή
Ο εορτασμός της Αγίας Παρασκευής στη Ρακίτα ΦΩΤΟ
Γιατί τα κουνούπια τσιμπάνε εσάς και όχι τους άλλους;
Το Φεστιβάλ «Όσα χωράει ένας χορός» στο Σούλι Πατρών ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
