Αποχωρεί το βαρύ «πυροβολικό» του Δήμου Πύργου

«Παίρνω το σακάκι μου και φεύγω…», δήλωσε μιλώντας στην εφημερίδα «Πελοπόννησος»

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ Ο Γιώργος Καραστέργιος παίρνει μεταγραφή!

Την παραίτησή του από στενός συνεργάτης του δημάρχου Πύργου και την αντιπροεδρία της ΔΕΥΑΠ ανακοίνωσε χθες ο Γιώργος Καραστέργιος αιφνιδιάζοντας ακόμη και στενούς συνεργάτες.

Η αποχώρηση του κ. Καραστέργιου, που για αρκετούς αποτελούσε «βαρύ πυροβολικό» του Δήμου λόγω της μακρόχρονης πορείας του στην πολιτική (επί χρόνια διατελούσε εξ απορρήτων συνεργάτης του τ. βουλευτή, Γιάννη Κουτσούκου), άνοιξε την κερκόπορτα συσχετισμού της αποχώρησής του με τις έντονες ζυμώσεις και διεργασίες που αναπτύσσονται για τη συγκρότηση των ψηφοδελτίων με φόντο τις εκλογές της Αυτοδιοίκησης, τον Οκτώβρη του 2023.

«Παίρνω το σακάκι μου και φεύγω. Προέχει η προσωπική και οικογενειακή ηρεμία και εκεί επικεντρώνομαι», δήλωσε μιλώντας στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» ο κ. Καραστέργιος, διαψεύδοντας κατηγορηματικά τα όποια σενάρια διακινούνται περί της συμμετοχής του στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Στον αντίποδα, και με βάση τις πηγές της «Π», ο κ. Καραστέργιος φέρεται να παίρνει μεταγραφή στον Δήμο Ανδραβίδας- Κυλλήνης (σ.σ. η Ανδραβίδα είναι η γενέτειρά του) στηρίζοντας ως υποψήφιος τον νυν δήμαρχο, Γιάννη Λέντζα.

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments