Αποστάσεις από τον Β. Τσιάρτα παίρνουν οι συγγενείς του για τις πολιτικές του απόψεις – Τι ανακοίνωσαν

Η Σοφία και η Ελευθερία Τσιάρτα ξεκαθαρίζουν με κάθε τρόπο ότι οι πεποιθήσεις τους ουδέποτε ήταν «ομοφοβικές, ρατσιστικές ή εθνικιστικές» διαχωρίζοντας τη θέση τους απ’ τον Βασίλη Τσιάρτα.

Αποστάσεις από τον Β. Τσιάρτα παίρνουν οι συγγενείς του για τις πολιτικές του απόψεις - Τι ανακοίνωσαν

Η μητέρα και η αδερφή του Βασίλη Τσιάρτα θέλησαν να διαχωρήσουν πλήρως τη θέση τους απ’ την πολιτική δραστηριότητα αλλά και τις πεποιθήσεις του άλλοτε διεθνή άσου της ΑΕΚ και πρωταθλητή Ευρώπης το 2004!

Σύμφωνα με επιστολή-ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στην τοπική ιστοσελίδα της Βέροιας anepikairos.gr αναφέρουν ότι δεν έχουν, κι ούτε θέλουν μελλοντικά να έχουν, οποιαδήποτε σχέση με την εμπλοκή του στην πολιτική καθώς ο ίδιος έχει ανακοινώσει την υποψηφιότητά του στις επερχόμενες εκλογές με το κόμμα των Τζήμερου – Κρανιδιώτη. Παράλληλα, η Σοφία και η Ελευθερία Τσιάρτα ξεκαθαρίζουν με κάθε τρόπο ότι οι πεποιθήσεις τους ουδέποτε ήταν «ομοφοβικές, ρατσιστικές ή εθνικιστικές» διαχωρίζοντας τη θέση τους απ’ τον Βασίλη Τσιάρτα.

Το περιεχόμενο της επιστολής
Αναλυτικά αναφέρονται τα εξής στην επιστολή: «Διευκρινιστική δήλωση των Σοφίας, χήρας Αναστασίου Τσιάρτα και Ελευθερίας Τσιάρτα του Αναστασίου.

Aναφορικά με την δήλωση υποψηφιότητας του Βασιλείου Τσιάρτα του Αναστασίου.

Προς αποφυγήν κάθε παρεξηγήσεως ή σύγχυσης και εξ αφορμής της δηλωθείσας υποψηφιότητας του Βασιλείου Τσιάρτα του Αναστασίου, επιθυμούμε να διευκρινίσουμε ότι, παρά την συγγενική μας σχέση, ουδεμία απολύτως σχέση έχουμε ή πρόκειται ή θέλουμε να έχουμε με την προσφάτως ανακύψασα πολιτική δραστηριότητα του ανωτέρω και την υποψηφιότητά του με συγκεκριμένο πολιτικό σχηματισμό.

Άλλωστε, ουδέποτε στην οικογένειά μας είχαμε ομοφοβικές, ρατσιστικές ή εθνικιστικές αντιλήψεις αλλά αντίθετα διαπνεόμασταν από δημοκρατικές, προοδευτικές και αλληλέγγυες ιδέες, όπως αυτές μας εμφυτεύθηκαν από τον σύζυγο και πατέρα μας Αναστάσιο Τσιάρτα και την οικογένειά του».

Ακολουθήστε το pelop.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα νέα και τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments