Απούσα η Μέγκαν Μαρκλ στη στέψη του Καρόλου

Η Μέγκαν Μαρκλ δεν επιθυμεί να πάει, με τον μπάτλερ της πριγκίπισσας Νταϊάνα να αναφέρει πως η δούκισσα του Σάσεξ δεν είναι «γενναία».

Απούσα η Μέγκαν Μαρκλ στη στέψη του Καρόλου

Πληθαίνουν οι πληροφορίες πως η Μέγκαν Μαρκλ δεν επιθυμεί να παραστεί στη τελετή στέψης του Βασιλιά Καρόλου, με τον μπάτλερ της πριγκίπισσας Νταϊάνα να αναφέρει πως η δούκισσα του Σάσεξ δεν είναι «γενναία».

Όπως αναφέρει η mirror.co.uk, ο Πολ Μπάλερ, μπάτλερ και καλός φίλος της πριγκίπισσας Νταϊάνα, δήλωσε ότι το πρώην βασιλικό ζευγάρι μπορεί να μην έχει επιβεβαιώσει την παρουσία του, όμως «είναι πιθανό να είναι απίστευτα άβολο για αυτούς αν παρευρεθούν, ιδιαίτερα η Μέγκαν. Είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τις επιπτώσεις;».

Έπειτα, σχολιάζοντας το γεγονός πως το Παλάτι έστειλε πρόσκληση, παρά την επικριτική στάση του ζευγαριού, είπε πως «δεν νομίζω ότι η Μέγκαν είναι αρκετά γενναία ή αρκετά δυνατή για να είναι εκεί. Θα έπρεπε να κοιτάξει στα μάτια μια οικογένεια που την “έσπρωξε κάτω από το λεωφορείο”. Νομίζω ότι ο Χάρι μπορεί να έρθει μόνος του στο Λονδίνο και πιθανότατα να του έχει πει ότι δεν θα μπορεί να τον συνοδέψει εάν επιλέξει να παραστεί».

Μάλιστα, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον πρίγκιπα Χάρι, τονίζοντας πως «κατηγόρησε την Καμίλα για πράγματα που δεν έκανε» και είπε ότι θα είναι «οδυνηρό» για αυτόν να βρεθεί στη στέψη του βασιλιά Καρόλου.

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments