ΑΣΕΠ: Νέες προσλήψεις σε δήμους, δείτε τις προκηρύξεις

ΑΣΕΠ
Πάνω από 50 νέες προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ με δήμους, αναλυτικά οι προκηρύξεις .

Προσλήψεις 9 ατόμων στο Δήμο Κρωπίας

Ο Δήμος Κρωπίας ανακοινώνει την πρόσληψη προσωπικού , για την πλήρωση εννέα (9) θέσεων για την κάλυψη αναγκών της αντιπυρικής περιόδου έτους 2022, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, 4µηνης διάρκειας και συγκεκριμένα:

Δύο (2) άτομα , ειδικότητας ΔΕ Οδηγών Πυρασφάλειας- Πυροπροστασίας
Επτά (7) άτομα, ειδικότητας ΥΕ Εργατών Πυρασφάλειας-Πυροπροστασίας

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλαμβάνουν σε έντυπη μορφή την αίτηση και τα προς συμπλήρωση δικαιολογητικά από το Ισόγειο του Δημαρχείου.

Η υποβολή των αιτήσεων μπορεί να γίνει είτε ηλεκτρονικά στο mail : [email protected] , είτε με αυτοπρόσωπη παρουσία , κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού στα τηλέφωνα 2132000780- 755 (Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού).

Οι αιτήσεις θα πρέπει να υποβληθούν εντός δέκα (10) ημερολογιακών ημερών από την επόμενη ημέρα της ανάρτησης της παρούσας ανακοίνωσης της στους χώρους ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος του Δήμου Κρωπίας .

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ

Προσλήψεις 15 ατόμων στο Δήμο Γρεβενών

Ο Δήμος Γρεβενών ανακοινώνει ότι για το έτος 2022 θα προσλάβει προσωπικό με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, συνολικού αριθμού 15 Εργατών Καθαριότητας Υ.Ε. προς κάλυψη εποχικών αναγκών της υπηρεσίας Δ/νσης Καθαριότητας.

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ

Προσλήψεις 34 ατόμων στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα

Την πρόσληψη προσωπικού έως δίμηνης απασχόλησης διαφόρων ειδικοτήτων για τις Κατασκηνώσεις Νεράιδας Καρδίτσας ανακοινώνει ο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα.

Το προσωπικό θα προσληφθεί από το Δήμο Λίμνης Πλαστήρα σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 21 του Ν.2190/1994 (ΦΕΚ 28Α),τις διατάξεις του άρθρου 1 παρ.1ε του Ν.3812/2009 και τις διατάξεις του άρθρου 206 του Ν. 3584/2007.

Προθεσμία υποβολής των αιτήσεων ορίζεται 30-06-2022 από έως 11-07- 2022.

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ

Ο Δήμος Χίου ανακοίνωσε 20 διαθέσιμες θέσεις εργασίας

Ο Δήμος Χίου ανακοίνωσε την πρόσληψη 20 εργατών με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 8 μηνών.

Οι ειδικότητες των θέσεων εργασίας αφορούν εργάτες καθαριότητας.

Οι προσλήψεις, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 20 ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα του Δήμου Χίου που εδρεύει στη Χίο της Περιφερειακής Ενότητας Χίου.

Οι ειδικότητες στο Δήμο Χίου

Οι προσλήψεις, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 20 ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα του Δήμου Χίου που εδρεύει στη Χίο της Περιφερειακής Ενότητας Χίου.

Οι υποψήφιοι για την απόδειξη των ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Β), των λοιπών ιδιοτήτων τους και της εμπειρίας τους οφείλουν να υποβάλουν αποκλειστικά ηλεκτρονικά όλα τα απαιτούμενα από την παρούσα ανακοίνωση και το «Παράρτημα ανακοινώσεων Συμβάσεων εργασίας Ορισμένου Χρόνου (ΣΟΧ)» δικαιολογητικά, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην ενότητα «Προσκόμιση Τίτλων, Πιστοποιητικών και Βεβαιώσεων» του Κεφαλαίου Ι του ανωτέρω Παραρτήματος.

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα απο την Πάτρα

Για ακόμη περισσότερα νεα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, μπείτε στην ροή ειδήσεων του pelop.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Υπόθεση Άλκη Καμπανού: Στο εδώλιο οι 12 κατηγορούμενοι για τη δολοφονική επίθεση
Άργος: Ανατίναξαν ΑΤΜ και διέλυσαν σούπερ μάρκετ BINTEO
Κρήτη: Έπεσε σε γκρεμό την ώρα που ξεκλείδωνε το αυτοκίνητο
Συντάξεις Σεπτεμβρίου: Οι οριστικές ημερομηνίες πληρωμής για όλα τα Ταμεία