Ατλας: Βραβεύσεις και χαμόγελα για τα 30 χρόνια

Ατλας: Βραβεύσεις και χαμόγελα για τα 30 χρόνια

Τα 30 χρόνια ενεργής παρουσίας στο χώρο της Ενόργανης Γυμναστικής γιόρτασε ο Γ. Σ Ατλας Πατρών την περασμένη Κυριακή στο αθλητικό κέντρο “Λαδόπουλου”.

[contaisu_summary]

Σε μια όμορφη εκδήλωση με τη συμμετοχή των αθλητριών της ενόργανης, έγινε αναφορά στη μεγάλη και πλούσια σε διακρίσεις, ιστορία του συλλόγου, το παρών και στους στόχους για το μέλλον.
Η βραδιά ήταν αφιερωμένη στο πιο λαμπρό αστέρι του συλλόγου μέχρι σήμερα, την Αθανασία Μεσίρη.
Η πρωταθλήτρια Ελλάδας για το 2024 και μέλος της εθνικής ομάδας βραβεύτηκε για τις αγωνιστικές της επιτυχίες και για το ήθος της.

Επίσης, βραβεύτηκαν, η Αλέξια Αργυροπούλου πρωταθλήτρια Ελλάδας στην κατηγορία των κορασίδων, η Θάλεια Σταμάτη για την κατάκτηση της 3ης θέσης στις ασκήσεις εδάφους στην ίδια κατηγορία και η Μυρτώ Καϊάφα για την εξαιρετική εμφάνισή της στην κατηγορία των Νεανίδων.

 

Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη

Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.

Viber: +306909196125