Άξιος γιος, υπερήφανος πατέρας

Υπερήφανος πατέρας ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πάτρα η δική μας πόλη» Νίκος Τζανάκος καμαρώνει για τον γιο του, Δημοσθένη. Και πως να μην είναι, όταν τον βλέπει Εύζωνα, ντυμένο με την κρητική παραδοσιακή φορεσιά να συμμετέχει με το τιμημένο άγημα της Προεδρικής Φρουράς στην Ακρόπολη, για την καθιερωμένη έπαρση της σημαίας;

Δεν είναι απλό να επιλέγεις και να επιλέγεσαι για να υπηρετήσεις την πατρίδα μέσα από τον Λόχο των Ευζώνων στην Προεδρική Φρουρά. Ως ακοίμητοι φρουροί, αποτίνουν φόρο τιμής στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη όλο το εικοσιτετράωρο, κάτω από οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες, φρουρούν δε τιμητικά το Προεδρικό Μέγαρο. Τα καθήκοντα είναι απαιτητικά και δύσκολα. Πρέπει να έχεις ψυχικές και σωματικές δυνάμεις. Να πιστεύεις αυτό που κάνεις.

«Είναι ένα συναίσθημα πάρα πολύ δύσκολο να περιγραφεί, πάρα πολύ ιδιαίτερο για κάθε Εύζωνα. Αυτή τη φορά με την κρητική παραδοσιακή φορεσιά. Αξία ανεπανάληπτη!» έγραψε ο Νίκος στη σελίδα του στο facebook. Συγχαρητήρια στον γιο και στον πατέρα.


ΑΛΛΑ PHOTO STORIES