Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Δουλεύει στις φυλακές και διαβάζει για τις Πανελλήνιες
Όπως ανέφερε η νέα συνήγορός του, Κατερίνα Μαυροειδή, το δικαστήριο δεν έκανε δεκτό το νέο αίτημα αναβολής που υπέβαλε η πλευρά του κατηγορουμένου, και όρισε κανονικά τη δίκη.
Η δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για τη δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν Κράουτς, θα συνεχιστεί σε δεύτερο βαθμό, στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών, στις 28 Μαρτίου.
Όπως ανέφερε η νέα συνήγορός του, Κατερίνα Μαυροειδή, το δικαστήριο δεν έκανε δεκτό το νέο αίτημα αναβολής που υπέβαλε η πλευρά του κατηγορουμένου, και όρισε κανονικά τη δίκη.
Υπενθυμίζεται ότι πρωτοδίκως, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έχει καταδικαστεί σε ισόβια και επιπλέον 11,5 χρόνια κάθειρξης για τη δολοφονία της συζύγου του.
«Τρομερά δύσκολη υπόθεση»
Όπως υπογράμμισε η κυρία Μαυροειδή, η ίδια ζήτησε την αναβολή προκειμένου να εξετάσει όλο το υλικό της δικογραφίας, μιας και ορίστηκε συνήγορος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στις 9 Φεβρουαρίου.
Η ίδια, μιλώντας στο MEGA έκανε λόγο για μια τρομερά δύσκολη υπόθεση. «Είναι μια τρομερά δύσκολη υπόθεση, ο ίδιος βρίσκεται στον δεύτερο βαθμό όπου καλείται να υποστηρίξει την έφεσή του» σημείωσε.
Παράλληλα, εξήγησε ότι ο εντολέας της δεν έχει επικοινωνία με τη μικρή Λυδία. «Έχει συμμορφωθεί πλήρως με την απόφαση σεβόμενος τις αποφάσεις των δικαστηρίων και τη δική του την απόφαση, αλλά και τις αποφάσεις που αφορούν το κοριτσάκι του τη Λυδία» συμπλήρωσε.
Δουλεύει και διαβάζει
Σύμφωνα με την κυρία Μαυροειδή, η ψυχολογική κατάσταση του 34χρονου συζυγοκτόνου είναι σχετικά ήρεμη, με τον ίδιο να βρίσκει διέξοδο στην εργασία μέσα στις φυλακές και το διάβασμα.
Μάλιστα, όπως αποκάλυψε σκοπεύει να λάβει μέρος στις πανελλήνιες εξετάσεις του Ιουνίου.
«Βρίσκεται σε μια ψυχολογική κατάσταση σχετικά ήρεμη, έχει συμμορφωθεί με την επιβολή της ποινής του, είναι σε μια κατάσταση όπου διαβάζει να δώσει πανελλήνιες εξετάσεις τον Ιούνιο. Προσπαθεί να μην ιδρυματοποιηθεί, δουλεύει στις φυλακές από το πρωί μέχρι το βράδυ και παράλληλα διαβάζει. Περιμένει το εφετείο για να υποστηρίξει τα δικαιώματά του» κατέληξε.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
«Εάν τρως αυτό το φρούτο κάθε μέρα μπορεί να μειώσεις την χοληστερίνη σου»
Η Tesla «σκότωσε» αθόρυβα ένα από τα πιο φιλόδοξα προϊόντα της
Παραδοσιακές στιγμές με «καρότσα για μικρούς και μεγάλους» στην Κέρτεζη ΦΩΤΟ
Τουρισμός για Όλους: Πότε η κλήρωση για τα voucher
Οι κινηματογράφοι εξετάζουν απαγόρευση των smart glasses της Meta
Λαμπρός εορτασμός για την Παναγία των Νοτενών στο Σκιαδοβούνι ΦΩΤΟ
Έκτακτο επίδομα παιδιού: Ποιοι θα λάβουν 150 ευρώ στο τέλος του μήνα
Φορτίζει σε τρία λεπτά και δεν πιάνει φωτιά: Η μπαταρία που αλλάζει τα πάντα
