Backstage – Φωτογράφιση μόδας στο Tsolis Camping! (φωτο)
Έρχεται δροσιστικό και με πλούσια ύλη περιοδικό… Trip(ωσαμε) στα παρασκήνια του photoshooting!
Στην φωτογράφιση μόδας του νέου περιοδικού Trip που αναμένεται να κυκλοφορήσει τις επόμενες ημέρες, καταφέραμε και τρυπώσαμε!
Από τα πρώτα backstage στιγμιότυπα καταφέραμε να δούμε τις νέες τάσεις της μόδας σε ύφος boho, με την “σύγχρονη” ματιά της ομάδας της fashion editor Valentina Kishko.
Η φωτογράφιση πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Tsolis Camping ενώ τα μοντέλα Αιμίλιος & Τζίνα απέδωσαν το μέγιστο υπό τις κατευθυντήριες οδηγίες του φωτογράφου Γιώργου Στυλιανού και της fashion director Αγγελικής Γιαννοπούλου.
Εταιρείες όπως η Modis Brandbags, Vasilis Cuir, Εntro, The Mark & Kamisis δείχνουν τα νέα τους προϊόντα και μας προ(σ)καλούν να ανανεώσουμε την καρνταρόμπα μας εξ’ ολοκληρου.
Τα μαλλιά των μοντέλων επιμελήθηκαν οι hairstylist του κομμωτηρίου Τhe Parlor ενώ το υπέροχο μακιγιάζ έγινε με προϊόντα Mesauda Milano!
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Οι ωφελούμενοι του ΕΚΑΜΕ Αιγίου σε γεύμα αγάπης
ChatGPT 80s trend: Αυτό είναι το απόλυτο viral στα social και σας δίνουμε το prompt
«Έπαιρνα κολλαγόνο για 3 μήνες και αυτά είναι τα αποτελέσματα»
Οι Ακολουθίες του Τιμίου Σταυρού στη Μονή Μεγάλου Σπηλαίου
Όλα όσα ανακοίνωσε η TCL στην IFA 2026: INXTPAPER AMOLED κινητά, νέα tablets και Mini LED TV 10.000 nits
