Μπαλάσκας για Κιβωτό του Κόσμου: Η εμπλοκή αστυνομικών στο διαμέρισμα-«αναμορφωτήριο» της Αχαρνών – Τι έδειξε η έρευνα

Ο συνδικαλιστής αστυνομικός Σταύρος Μπαλάσκας μίλησε για το διαμέρισμα-«αναμορφωτήριο» της Αχαρνών και για τα πορίσματα ερευνών που αποδεικνύουν εάν και κατά πόσο υπήρχε εμπλοκή αστυνομικών που λειτουργούσαν ως “φύλακες”.

mpalaskas

Ο συνδικαλιστής αστυνομικός Σταύρος Μπαλάσκας μίλησε τηλεοπτική εκπομπή για την Κιβωτό του Κόσμου και συγκεκριμένα, για το διαμέρισμα-«αναμορφωτήριο» της Αχαρνών, όπου είχε αναφερθεί πως υπήρχε εμπλοκή αστυνομικών που λειτουργούσαν ως “φύλακες”.

Σύμφωνα με τον Σταύρο Μπαλάσκα, έχει γίνει έρευνα στο διαμέρισμα της Κιβωτού του Κόσμου στην Αχαρνών καθώς σε ρεπορτάζ ενεπλάκη το όνομα αστυνομικών που έμεναν εκεί και παρουσιαζόταν ότι ενδεχομένως να παρείχαν και «φύλαξη». Ο συνδικαλιστής αστυνομικός σημείωσε ότι από την έρευνα που διενεργήθηκε δεν έχει διαπιστωθεί κάτι τέτοιο και η υπόθεση πλέον απασχολεί το ανακριτικό τμήμα της Εισαγγελίας.

Υπενθυμίζεται ότι – όπως αποκάλυψε η εκπομπή Tlive – στο εν λόγω διαμέρισμα της Κιβωτού του Κόσμου δεν υπάρχει ούτε ταμπέλα, ούτε όνομα στο κουδούνι που να αναγράφεται το όνομα της ΜΚΟ. Στο διαμέρισμα -«αναμορφωτήριο», που αποκτήθηκε μέσω δωρεάς, ζουν -σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής- τέσσερα παιδιά, τα οποία βρίσκονταν στη δομή της Καλαμάτας, τα σταμάτησαν από το σχολείο και τα έφεραν στην Αθήνα τον περασμένο Φεβρουάριο, όπως αναφέρει το newsit.gr.

Για το διαμέρισμα – «αναμορφωτήριο» στην Αχαρνών μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μια γυναίκα που μένει στην πολυκατοικία. «Δεν υπάρχει κουδούνι, το έχουν ξηλώσει» λέει η γυναίκα, σημειώνοντας μάλιστα ότι πριν πουληθεί στην Κιβωτό του Κόσμου, περίπου πριν από ένα χρόνο, στο διαμέρισμα υπήρχε κουδούνι. «Το μόνο που ακούμε είναι τα πλυντήρια» είπε επίσης.

 

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments