Μπομποτσιάρη στον Peloponnisos FM: «Ο Παναιγιάλειος έχει να δείξει πράγματα και εκτός γηπέδου»
Η πρόεδρος του Συλλόγου αποκάλυψε οτι η διοίκηση προγραμματίζει 100 δράσεις για την συμπλήρωση 100 ετών της ομάδας
Στον Peloponnisos FM 103,9 και την εκπομπή «Εντός – Εκτός Έδρας» μίλησε η πρόεδρος του Παναιγιαλείου, Ελισάβετ Πίκουλα-Μπομποτσιάρη, με αφορμή τη σημαντική νίκη της ομάδας με 2-1 και αναφέρθηκε στην προσπάθεια που βρίσκεται σε εξέλιξη για έναν Παναιγιάλειο πιο οργανωμένο, ανταγωνιστικό και κοντά στην κοινωνία της Αιγιάλειας.
Νίκολης: «Θα είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι»
Τα βασικά σημεία της συνέντευξης:
-Η νίκη και ο στόχος: «Κρατάμε τους τρεις βαθμούς, κρατάμε την εικόνα της ομάδας και από σήμερα κοιτάμε μπροστά». Στόχος, όπως ανέφερε, είναι ένας Παναιγιάλειος ανταγωνιστικός, σοβαρός και αξιοπρεπής, που θα διεκδικεί το καλύτερο αποτέλεσμα σε κάθε παιχνίδι.
-Η ομάδα ως οικογένεια: Η διοίκηση επέλεξε να διατηρήσει τον βασικό κορμό και τον ίδιο προπονητή, θέλοντας να χτίσει μια ομάδα με σεβασμό, εμπιστοσύνη και αλληλοστήριξη. «Θέλουμε μία ομάδα με την πραγματική έννοια της λέξης».
– Το γήπεδο και ο κόσμος: Η παρουσία περίπου 4.500 φιλάθλων στο Δημοτικό Στάδιο αποτέλεσε, σύμφωνα με την πρόεδρο, μία από τις πιο δυνατές εικόνες της ημέρας. «Ήτανε γιορτή για την Αιγιάλεια».
Ακούστε αναλυτικά:
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Τέλος το Call of Duty Warzone σε PS4 και Xbox One τι γίνεται με όπλα και skins
Πάνω από 600 προσλήψεις στις ελληνικές τράπεζες το 2027 με έμφαση στην τεχνητή νοημοσύνη
Αιγιάλεια: Ενημερωτική συνάντηση της Ομοσπονδίας Συλλόγων ΦΩΤΟ
Samsung Galaxy S27 Ultra: Νέα διαρροή αλλάζει τα δεδομένα για τον επεξεργαστή του
Πώς κάνω αίτηση για επίδομα ανεργίας στη ΔΥΠΑ: Βήμα-βήμα η διαδικασία στο gov.gr
