Παναχαϊκή: «Μπορούμε να το πάμε το καράβι;»

Ο κόσμος φέτος κρίνει σκληρά. Εδειξε ανοχή έναν χρόνο, στήριξε όσο μπορούσε, όμως τώρα κρίνει και δεν αφήνει πολλά περιθώρια

DSC 9540

Ενα (ακόμα) θέμα που θα απασχολήσει την Παναχαϊκή το επόμενο διάστημα είναι οι προσφυγές. Για παράδειγμα, από τους παίκτες που αποχώρησαν τώρα είναι σχεδόν σίγουρο ότι κάποιοι θα κάνουν προσφυγές, παρότι θα γίνει μια προσπάθεια για νέα συμφωνία μαζί τους. Ολα αυτά είναι θέματα που θα κληθεί η ΠΑΕ να τα αντιμετωπίσει και έχουν να κάνουν πάλι με το οικονομικό.
Από την άλλη πλευρά, η ανανέωση με Κουσκουνά, Λαρέα και Κολοβούρη, σημαίνει ότι πήραν αυτά που τους χρωστούσε η διοίκηση και προφανώς μια προκαταβολή, που σημαίνει ότι μπήκαν κάποια λεφτά στο ταμείο, που είναι όαση μπροστά σε όσα ακολουθούν.
Αυτό που θέλουμε να πούμε είναι ότι δεν αρκεί η φιλότιμη προσπάθεια για να διατηρηθεί μια ΠΑΕ περιμένοντας χρήματα από το στοίχημα, ή από τα τηλεοπτικά. Το άνοιγμα είναι μεγάλο και θα πρέπει οι άνθρωποι που ασχολούνται με την Παναχαϊκή, να απαντήσουν στα εξής ερωτήματα: «Μπορούμε να το πάμε το καράβι; Αν ναι, μέχρι πού μπορούμε να το φτάσουμε;» και να απαντήσουν με σοβαρότητα και ειλικρίνεια. Ο κόσμος φέτος κρίνει σκληρά. Εδειξε ανοχή έναν χρόνο, στήριξε όσο μπορούσε, όμως τώρα κρίνει και δεν αφήνει πολλά περιθώρια. Οπότε, αυτός είναι ένας ακόμα παράγοντας που θα πρέπει να ληφθεί υπόψη.

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ