Χαιρετίζει ο Παπαδόπουλος την αναβολή της παρουσίασης του λευκώματος

«Η απόφαση της Περιφέρειας υπηρετεί την ιστορική μνήμη και αλήθεια και έρχεται ν’ αποκαταστήσει τα πράγματα» αναφέρει ο Δήμαρχος.

Χαιρετίζει ο Παπαδόπουλος την αναβολή της παρουσίασης του λευκώματος

Σε δήλωση του σήμερα, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Θανάσης Παπαδόπουλος, αναφέρει τα εξής:

«Ο Δήμος Καλαβρύτων χαιρετίζει και επικροτεί την απόφαση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας ν’ αναβάλει την προγραμματισμένη παρουσίαση του Λευκώματος ‘Μνήμες 1821’ και να προχωρήσει στην αναπροσαρμογή του περιεχομένου του, αναφορικά με τα εθνικά επαναστατικά γεγονότα των Καλαβρύτων και στη βάση των ενστάσεων και παρατηρήσεων που εκτενώς διατυπώθηκαν κατά την έκτακτη σύγκληση και συνεδρίαση του Δημοτικού μας Συμβουλίου και της ομόφωνης απόφασης που ακολούθησε.

Η απόφαση της Περιφέρειας υπηρετεί την ιστορική μνήμη και αλήθεια και έρχεται ν’ αποκαταστήσει τα πράγματα.

Κάθε Καλαβρυτινός, κάθε Έλληνας, έχει ευθύνη να διαφυλάσσει και να προασπίζεται την ιστορική κληρονομία μας. Και σ’ αυτό ακριβώς το πλαίσιο εντάσσονταν όλες οι κινήσεις δικαιολογημένης και εύλογης διαμαρτυρίας που εγέρθηκαν εκ μέρους του Δήμου Καλαβρύτων για το εν λόγω Λεύκωμα.

Καλάβρυτα σημαίνουν γη της Ελευθερίας, γη της πρωτοπορίας στους Αγώνες, γη της Φλόγας, της Αγίας Λαύρας και του Λαβάρου. Και αυτό είναι κάτι που ξεπερνά οποιαδήποτε άλλη, εφήμερη συνθήκη».

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα απο την Πάτρα

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις - νέα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο pelop.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ