Χαλκίδα: «Ο δολοφόνος της 63χρονης ήταν ακόμη και στην κηδεία της» λέει οικογενειακός φίλος

Σφίγγει ο κλοιός των αστυνομικών αρχών για το πρόσωπο ή τα πρόσωπα που κρύβονται πίσω από την άγρια δολοφονία της 63χρονης γυναίκας στη Χαλκίδα.

Χαλκίδα

Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί ο θάνατος της 63χρονης γυναίκας μέσα στο σπίτι της στη Χαλκίδα που τελικά αποδείχθηκε πως ήταν μια στυγερή δολοφονία.

Σύμφωνα με πληροφορίες σφίγγει ο κλοιός των αστυνομικών αρχών για το πρόσωπο ή τα πρόσωπα που κρύβονται πίσω από την άγρια δολοφονία της 63χρονης γυναίκας στη Χαλκίδα.

«Για μένα πρέπει να ήταν κάποιο πρόσωπο πάρα πολύ γνωστό που γνώριζε τα πάντα. Υπάρχει ένα σημείο τυφλό στο σπίτι, από την πίσω πλευρά που δεν έχει κάμερα, δεν έχει τίποτα, ίσως μπήκαν από εκεί. Ένας αποκλείεται να ήταν. Σίγουρα ήταν δύο», δήλωσε ξάδελφος του θύματος.

«Τα κλειδιά βρέθηκαν εκεί που τα είχα αφήσει. Πιστεύω ότι μπήκαν από το μπαλκόνι, που τα είχα αφήσει ανοιχτά γιατί ήταν μεσημέρι. Από την αρχή λέω ότι μπήκαν από το μπαλκόνι κι ήταν ξένοι», είχε δηλώσει η κόρη της 63χρονης.

Οικογενειακός φίλος του θύματος, μιλώντας στο MEGA αναφέρει πως ο δράστης της στυγερής δολοφονίας ήταν ακόμη και στην κηδεία της.

 

«Μίσος. Πρέπει να είναι συγγενικό πρόσωπο. Περίεργα εκεί πέρα τα πράγματα, πολύ. Απ΄ ότι ξέρω ναι και χθες στην κηδεία ήταν. Στην αρχή λέγανε για χρυσαφικά και χρήματα. Μετά η κόρη λέει μόνο για χρήματα».

Η κόρη της αδικοχαμένης γυναίκας αναζητά την αλήθεια. Θέλει να μάθει ποιος όπλισε το χέρι του δράστη και γιατί.

«Η κόρη ψάχνει να βρει ποιος είναι αυτός ή ποιοι ή ποια είναι αυτοί, οι οποίοι έκαναν αυτό το βάρβαρο έγκλημα. Από κει και πέρα δεν μπορούμε να πούμε τίποτα άλλο», δήλωσε ο δικηγόρος της κόρης του θύματος, Αθανάσιος Τάρτης.
Όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά και εξετάζονται από τις αρχές, οι οποίες χτενίζουν την περιοχή για να βρουν βιντεοληπτικό υλικό και ότι άλλο στοιχείο μπορεί να φανεί χρήσιμο για να φτάσουν στη λύση του μυστηρίου.

«Δεν έχει ταυτοποιηθεί δράστης αλλά δεν έχει αποκλειστεί ακόμα και το ενδεχόμενο της ληστείας από άγνωστους προς το περιβάλλον της οικογένειας δράστες. Με τα στοιχεία που έχουμε, δεν αποκλείουμε το γεγονός ότι ο δράστης είναι άγνωστος προς την ίδια και την οικογένεια του. Δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης αλλά υπήρχε ανασφάλιστη πόρτα που θα μπορούσε να εισέλθει ο οποιοδήποτε», δήλωσε η εκπρόσωπος.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η έρευνα έχει μπει πλέον στην τελική ευθεία.

 

Διαβάστε επίσης:

 

Σαφές μήνυμα Μητσοτάκη στα Σκόπια: «Απόλυτη συμμόρφωση της Β. Μακεδονίας στο θέμα του ονόματος»

Κοινωνικός Τουρισμός 2024-2025: Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις, ποια τα κριτήρια μοριοδότησης

Puff Daddy: Σκληρό βίντεο τον δείχνει να χτυπάει άσχημα την πρώην σύντροφό του σε διάδρομο ξενοδοχείου

Ξανά στις ράγες το τρενάκι του Πηλίου

 

Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News

pelop Google news bing news pelop whatsapp Pelop