Χαλκιδική: Ακυβέρνητο σκάφος με τέσσερις επιβαίνοντες στον κόλπο του Ιερισσού
Στο σημείο όπου έπλεε ακυβέρνητο το ιστιοφόρο, έσπευσε περιπολικό του Λιμενικού και το αλιευτικό «ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ» Λ. Ιερισσού 542 και εντόπισαν το ιστιοφόρο 8,5 ναυτικά μίλια βορειοανατολικά του λιμανιού της Ιερισσού, με τους επιβαίνοντες καλά στην υγεία τους.
Περιστατικό ακυβερνησίας του ιστιοφόρου «WALTZ», σημαίας Βουλγαρίας, σημειώθηκε λόγω μηχανικής βλάβης την Κυριακή (14.08.2022) στη θαλάσσια περιοχή του κόλπου Ιερισσού, στη Χαλκιδική.
Στο σκάφος επέβαιναν συνολικά τέσσερις άνθρωποι, τρεις επιβάτες και ο Βούλγαρος κυβερνήτης.
Στο σημείο όπου έπλεε ακυβέρνητο το ιστιοφόρο, έσπευσε περιπολικό του Λιμενικού και το αλιευτικό «ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ» Λ. Ιερισσού 542 και εντόπισαν το ιστιοφόρο 8,5 ναυτικά μίλια βορειοανατολικά του λιμανιού της Ιερισσού, με τους επιβαίνοντες καλά στην υγεία τους.
Το σκάφος ρυμουλκήθηκε από το αλιευτικό με τη συνοδεία του περιπολικού σκάφους του Λιμενικού και προσέδεσε με ασφάλεια στον λιμένα Στρατωνίου.
Από το Λιμεναρχείο Ιερισσού, που διενεργεί την προανάκριση για το περιστατικό, απαγορεύτηκε ο απόπλους του «WALTZ», μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και την προσκόμιση σχετικού βεβαιωτικού εγγράφου, ενώ από το περιστατικό δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πρέπει να φοράμε αντηλιακό και μέσα στο σπίτι;
Ο νέος σχεδιασμός Liquid Glass αναβαθμίζει το WhatsApp στο Mac
ΠΕΠΙΕΘ: Δισεκατομμυριούχοι στις Κυκλάδες – Το mega yacht Multiverse στη Μήλο ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ
Μηχανισμός Αντικυθήρων: Πώς ένα μπρούντζινο εύρημα άλλαξε την ιστορία της αστρονομίας
Το Apple Music έρχεται στα Volvo
