Champions League: Κανονικά το Παρί Σεν Ζερμέν – Μπαρτσελόνα παρά τα επεισόδια στη Γαλλία
Ο Σεμπαστιέν Λεκορνύ απέκλεισε το ενδεχόμενο αναβολής της αναμέτρησης – Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο Παρίσι, καθυστέρηση στην αναχώρηση της Μπαρτσελόνα λόγω ομίχλης

Κανονικά αναμένεται να διεξαχθεί την Τρίτη (20/10, 22:00) η αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μπαρτσελόνα στο «Parc des Princes», για την 3η αγωνιστική της League Phase του Champions League, παρά τα πρόσφατα επεισόδια και τις διαδηλώσεις που σημειώθηκαν στη Γαλλία.
Ο Γάλλος πρωθυπουργός, Σεμπαστιέν Λεκορνύ, επιβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει πρόθεση αναβολής του αγώνα, ενώ οι αρμόδιες Αρχές έχουν ενισχύσει τα μέτρα ασφαλείας στην ευρύτερη περιοχή του Παρισιού, με αυξημένη αστυνομική παρουσία.
Σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες, η αστυνομία του Παρισιού χαρακτηρίζει την αναμέτρηση χαμηλού κινδύνου. Ωστόσο, γύρω από το γήπεδο έχει προβλεφθεί εκτεταμένη ζώνη αποκλεισμού, με περιορισμούς στην πρόσβαση συγκεκριμένων περιοχών σε ορισμένες χρονικές στιγμές.
Χωρίς αναβολή και το ματς της Λιλ
Ανάλογη είναι η εικόνα και για την αναμέτρηση της Λιλ με τη Γαλατασαράι, η οποία είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη (21/10). Παρά τα επεισόδια που έχουν καταγραφεί και στην περιοχή, δεν προβλέπεται ματαίωση της αναμέτρησης.
Καθυστέρησε λόγω ομίχλης η Μπαρτσελόνα
Προβλήματα αντιμετώπισε, πάντως, η αποστολή της Μπαρτσελόνα στη μετακίνησή της προς το Παρίσι. Σύμφωνα με τη «Mundo Deportivo», η πυκνή ομίχλη στο αεροδρόμιο «Σαρλ ντε Γκολ» καθυστέρησε την αναχώρηση της ομάδας ενόψει του αγώνα με την Παρί Σεν Ζερμέν.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News