Χανιά: «Μπήκε στο ιερό μεθυσμένη 3 φορές…» – Τι λέει ο πρώην ιερέας για την 34χρονη που τον κατήγγειλε για κακοποίηση – ΒΙΝΤΕΟ

«Την καταγγελία που έκανε, την έκανε υπό την επήρεια αλκοόλ» πρόσθεσε ο 47χρονος και υποστηρίζει ότι «μετά το 2016 ήταν να κάναμε γάμο, με είχε αγαπήσει και την είχα αγαπήσει».

ΧΑΝΙΑ

Ο 47χρονος πρώην ιερέας από τα Χανιά, τον οποίο η 34χρονη κατήγγειλε για κακοποίηση, λέγοντας ότι έδωσε εντολή σε 17χρονο να τη βιάσει παρουσία του, αρνείται κατηγορηματικά τις κατηγορίες.

Μάλιστα, ο πρώην ιερέας μιλώντας στον Alpha, είπε ότι η καταγγελία είναι «ασύστολο ψέμα» υποστηρίζοντας πως την αγαπάει ακόμα.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο περιστατικό που αφορά την καθαίρεσή του, λέγοντας πως για αυτό ευθύνεται η συγκεκριμένη γυναίκα, η οποία «μπήκε μεθυσμένη 3 φορές στο ιερό παρουσία δεκάδων πιστών».

«Την καταγγελία που έκανε, την έκανε υπό την επήρεια αλκοόλ» πρόσθεσε ο 47χρονος και υποστηρίζει ότι «μετά το 2016 ήταν να κάναμε γάμο, με είχε αγαπήσει και την είχα αγαπήσει. Επειδή δεν συμφωνούσε η οικογένειά της με τον γάμο, πήγε Πολωνία για να ανανεώσει την κάρτα της. Είχα να τη δω 3 χρόνια, πριν από 8 μήνες την είδα και μιλήσαμε».

Ο πρώην ιερέας υποστηρίζει ότι την πήγε σπίτι και της είπε ότι δεν θέλει καμία σχέση μαζί της. «Την πήγα σπίτι, εύχομαι να βρεις τον κατάλληλο άνθρωπο της είπα, δεν θέλω καμία σχέση μαζί σου. Την κοπέλα την χτύπησε ο Αλβανός και την έβαλε να μου ζητήσει αποζημίωση».

Αναφερόμενος στην καταγγελία είπε πως «νόμιζε ότι την απέρριψα και το κάνει από το εκδίκηση. Και τι δεν θα έδινα για να μου επιτραπεί από την εκκλησία να την παντρευτώ, την αγαπάω ακόμα».

 

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΕΙΣΜΟΣ
ΣΕΙΣΜΟΣ
Κολωνός
ΣΕΙΣΜΟΣ