Χανιά: «Έσβησε» η κοπέλα που τραυματίστηκε βαριά στο τροχαίο με δύο νεκρούς – Πάλευε 10 ημέρες
Υπενθυμίζεται ότι από το φοβερό τροχαίο στα Χανιά είχε σκοτωθεί ακαριαία ο 23χρονος οδηγός του οχήματος, ενώ κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο είχε υποκύψει στα τραύματά της και η 15χρονη.
Οδύνη, θρήνος και σπαραγμός στα Χανιά! Πέθανε και η 21χρονη που έδινε μάχη μετά το πολύνεκρο τροχαίο στα Τοπόλια, πριν από 10 ημέρες.
Υπενθυμίζεται ότι από το φοβερό τροχαίο στα Χανιά είχε σκοτωθεί ακαριαία ο 23χρονος οδηγός του οχήματος, ενώ κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο είχε υποκύψει στα τραύματά της και η 15χρονη.
Ελαφρύτερα τραυματισμένος ήταν ο συνοδηγός.
Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, η 21χρονη άφησε την τελευταία της πνοή στη ΜΕΘ του γενικού νοσοκομείου Χανίων την Πέμπτη (14.07.2022), μετά τον βαρύτατο τραυματισμό της στο τροχαίο δυστύχημα στα Τοπόλια, στις 4 Ιουλίου.
Η κατάσταση της κοπέλας από την πρώτη στιγμή είχε χαρακτηριστεί ως ιδιαίτερα κρίσιμη και παρά την υπεράνθρωπη προσπάθεια των γιατρών δεν κατάφερε να ζήσει.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Μην τις τραβάτε ποτέ: Ο ασφαλής τρόπος να εξαφανίσετε τις παρανυχίδες χωρίς μόλυνση
Έτσι μπορείς να κρύψεις εφαρμογές στο iPhone σου
Το πιο βρώμικο αντικείμενο δεν είναι το κινητό: Το πανέξυπνο κόλπο με το λευκό ξύδι που πρέπει να ξέρετε
Το λάθος που κάνουμε στο μπαλκόνι και μαζεύει κουνούπια – Πώς θα τα εξαφανίσετε
Η Meta δίνει δωρεάν AI μοντέλο που τρέχει στον υπολογιστή σου
Βλέπετε αυτή την πράσινη κουκκίδα στην οθόνη του κινητού σας; Γιατί πρέπει να ανησυχήσετε αν ανάψει ξαφνικά!
Υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα: Ποια είναι και τι προκαλούν στον οργανισμό
Αυτά ειναι τα νέα κριτήρια YouTube για να βγάλεις λεφτά ως creator
