Χανιά: Ζευγάρι τουριστών συνελήφθη για εκβίαση ιδιοκτήτη καταλύματος
Συνελήφθησαν με προσημειωμένα χαρτονομίσματα
Στη σύλληψη δύο αλλοδαπών, ενός άνδρα και μίας γυναίκας, προχώρησε το βράδυ της Πέμπτης (7/8) η Τουριστική Αστυνομία Χανίων, με κατηγορίες για εκβίαση, αντίσταση κατά της αρχής και παραβάσεις της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων.
Σύμφωνα με την καταγγελία του ιδιοκτήτη και της διαχειρίστριας καταλύματος στα Χανιά, το ζευγάρι, που είχε διαμείνει στην επιχείρησή τους, απαίτησε 700 ευρώ προκειμένου να μην αναρτήσει δυσφημιστικά σχόλια στο διαδίκτυο.
Οι αστυνομικοί οργάνωσαν επιχείρηση, εντοπίζοντας τους δύο αλλοδαπούς τη στιγμή που παραλάμβαναν το ποσό σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα. Κατά τη σύλληψή τους, οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν να δώσουν τα στοιχεία τους, αντέδρασαν βίαια και κατέγραφαν τους αστυνομικούς με κινητό τηλέφωνο.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Θεσσαλονίκη: Ηλικιωμένος χωρίς τις αισθήσεις του μετά από φωτιά σε σπίτι στον Εύοσμο
Τρεις νέες λειτουργίες της Google που αλλάζουν τον τρόπο που κλείνετε τα ταξίδια σας
Το πείραμα της NASA με 3.300 μέλισσες στο διάστημα (1984)
Conference League: Απαιτητική κλήρωση για τον Παναθηναϊκό – Μπράιτον, Φράιμπουργκ και δύο μακρινά ταξίδια
Gemini Notebook: Πώς να χρησιμοποιήσετε τα βιβλία σας ως πηγή γνώσης
