Χάποελ Τελ Αβίβ: Μείωσε σε 2-1 νίκες τη σειρά με Ρεάλ Μαδρίτης
Με άμυνα «γρανίτη» επικράτησε 76-69 έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή στην επίθεση τον Ελάιζα Μπράιαντ
Σε 2-1 νίκες μείωσε τη σειρά με τη Ρεάλ η Χάποελ Τελ Αβίβ επικρατώντας 76-69 στη Σόφια με πρωταγωνιστή τον Ελάιζα Μπράιαντ.
Πέθανε το θρυλικό «ζιζάνιο», ο γίγαντας Χοσέ Πικουλίν Ορτίθ, ΒΙΝΤΕΟ
Η Ρεάλ δεν μπόρεσε να είναι το ίδιο καλή επιθετικά, όπως στους πρώτους δύο αγώνες, στο τρίτο ματς της σειράς, με την Χάποελ Τελ Αβίβ να την «κλειδώνει» με τους Καμπάτσο και Χεζόνια να σκοράρουν μόλις από 7 πόντους.
Ο Ελάιζα Μπράιαντ και ο Κρις Τζόουνς κουβάλησαν επιθετικά την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη. Πέτυχαν από 19 πόντους, με τον πρώτο να μαζεύει και 9 ριμπάουντ στη νίκη των Ισραηλινών.
Κορυφαίος για τη «Βασίλισσα» ήταν ο Λάιλς με 14 πόντους, όμως δεν αρκούσε για να φέρει τη νίκη στην ομάδα του, που θα σηματοδοτούσε την πρόκριση στο Final Four της Αθήνας.
Το τέταρτο παιχνίδι της σειράς των πλέι οφ θα διεξαχθεί την Πέμπτη (07/05/26) στις 21:00 και πάλι στη Σόφια, με τη Ρεάλ να έχει και δεύτερη ευκαιρία να κλείσει θέση στο Final Four. Σε περίπτωση νίκης της Χάποελ το εισιτήριο για τον ημιτελικό θα κριθεί στη Movistar Arena της Μαδρίτης.
ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 18-21, 34-36, 55-46, 76-69
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Γιάννης Μπέζος: Φέτος κάνω την τελευταία μου σειρά πολλών επεισοδίων, κουράστηκα
Η Nothing παρουσίασε τα Headphone (1) Pro με 68 ώρες αυτονομίας
iOS 27: Γιατί δεν ενεργοποιούνται οι νέοι γονικοί έλεγχοι της Apple και ποια ρύθμιση απαιτείται
Η Κατερίνα Λιόλιου τραγούδησε το «Δι’ Ευχών» της Χαρούλας Αλεξίου
Η Google καταργεί τα Gemini Gems και η αλλαγή που αφήνει εκτός τους δωρεάν χρήστες
