Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων: Τα χιόνια έφεραν αύξηση επισκεψιμοτητας ΦΩΤΟ
Η εγκατάσταση θα μείνει ανοιχτή σίγουρα για τις επόμενες ημέρες.
Την ώρα που, πριν από λίγες ημέρες, το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων ετοιμαζόταν να ρίξει αυλαία στη φετινή χειμερινή σεζόν, τα χιόνια που έπεσαν στις αρχές της εβδομάδας έδωσαν παράταση ζωής στις εγκαταστάσεις.
Το φρέσκο χιόνι έδωσε την ευκαιρία στους υπευθύνους να διατηρήσουν το χιονοδρομικό σε λειτουργία όχι μόνο για αυτό το Σαββατοκύριακο, αλλά σίγουρα και για το επόμενο (28-29/3).
Ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν, θα φανεί πότε θα ολοκληρωθεί η σεζόν για τους σκιέρ. Ωστόσο, το βέβαιο είναι ότι αυτό το Σαββατοκύριακο η επισκεψιμότητα χτύπησε «κόκκινο».

Δεκάδες σκιέρ έκαναν χρήση σε μία από τις πολλές πίστες
Αρκούν οι φωτογραφίες από την εικόνα στο πάρκινγκ για να διαπιστώσει κανείς πόσοι φίλοι του χιονιού βρέθηκαν στο βουνό.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Νέο Εργαστήριο Θεάτρου και Υποκριτικής, από τον Σύλλογο Κεφαλλήνων
Πώς καθαρίζεις έντομα και μυγάκια από το αυτοκίνητο
Έχετε Galaxy SmartTag3; Δείτε πώς να το ρυθμίσετε και να εντοπίζετε κλειδιά και αποσκευές
Ζώδια σήμερα 6/11: Ζυγός – Τύχη από το παρελθόν!
Πώς καθαρίζεις γυάλινα μπουκάλια σωστά
