Χρήστος Μήλας για συνεργασία με ΠΕΑΚ: «Ανθρωποι με όραμα, θα γίνουν πράγματα, θα φέρουμε διοργανώσεις»

Ολες οι εκκρεμότητες στο «Τόφαλος» τακτοποιήθηκαν μετά από ενέργειες της Επιτροπής Διοίκησης του ΠΕΑΚ και ο πρόεδρος της ΚΑΕ Προμηθέας Χρήστος Μήλας στάθηκε στην εξαιρετική συνεργασία με το Κέντρο κι ενόψει πλέι-οφ, αλλά και για το μέλλον.

ΠΕΑΚ Ο Χρήστος Μήλας (δεξιά στη φωτογραφία με τον Ηλία Παπαθεοδώρου) μίλησε για τη συνεργασία με το ΠΕΑΚ

Οι εργασίες πυρασφάλειας στο «Τόφαλος» ολοκληρώθηκαν, η εκκρεμότητα με τις κάμερες τακτοποιήθηκε, το σχετικό «πράσινο φως» έχει, πλέον, δοθεί και έτσι ο Προμηθέας θα παίξει τα υπόλοιπα παιχνίδια της χρονιάς στην έδρα του με παρουσία των φίλων του μπάσκετ. Με αφορμή αυτήν την ευχάριστη εξέλιξη, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Προμηθέας Χρήστος Μήλας θέλησε να κάνει και μια προσωπική δήλωση, ευχαριστώντας την Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚ για τη συνεργασία και προσκαλώντας τους πατρινούς φίλους του μπάσκετ στις μάχες των πλέι-οφ της Basket League  που θα κρίνουν τα πάντα: «Η ΚΑΕ Προμηθέας κι εγώ προσωπικά επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε την Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚ και όλους όσοι εργάστηκαν για την ολοκλήρωση των εργασιών πυρασφάλειας στο «Δ. Τόφαλος», μια εκκρεμότητα η οποία τακτοποιήθηκε και, πλέον, μαζί και με την τοποθέτηση και του συστήματος καμερών, δίνουν άλλη πνοή στην εγκατάσταση και – κυρίως – τη δυνατότητα να κάνουμε ακόμη περισσότερα πράγματα στο άμεσο μέλλον, φέρνοντας σημαντικούς αγώνες και διοργανώσεις στην πόλη μας. Σε κάθε περίπτωση, η συνεργασία μας με την Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚ έχει μπει σε άλλο επίπεδο, καθώς επικοινωνούμε με ανθρώπους με όραμα και θέληση να αλλάξουν πράγματα στο γηπεδικό, αλλά κι ευρύτερα στο αθλητικό τοπίο της περιοχής μας. Παράλληλα, είμαστε χαρούμενοι που θα έχουμε τον κόσμο μας στο πλευρό μας στην προσπάθειά μας για να φτάσουμε όσο ψηλότερα μπορούμε στο φετινό πρωτάθλημα. Απευθύνουμε κάλεσμα σε όλους να στηρίξουν τον Προμηθέα στα παιχνίδια που ακολουθούν, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση της Παρασκευής με τον Αρη. Με σύμμαχο τον κόσμο μας μπορούμε να τα καταφέρουμε και φέτος και όλοι μαζί να διατηρήσουμε τον Προμηθέα στις κορυφαίες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος. Ραντεβού στο γήπεδο!».

Παράλληλα, η ΚΑΕ Προμηθέας εξέδωσε και ανακοίνωση με την οποία ενημέρωσε τους φίλους του μπάσκετ για τα εξής: «Η ΚΑΕ Προμηθέας Πάτρας υπενθυμίζει πως όλοι οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας της φετινής σεζόν, έχουν το δικαίωμα να προμηθευτούν ένα επιπλέον ΔΩΡΕΑΝ εισιτήριο στην πλησιέστερη διαθέσιμη θέση, για το επερχόμενο παιχνίδι με τον Άρη (17/5, 17:15) για τα Play Offs της Stoiximan Basket League, ως ελάχιστη αποζημίωση όπως σας είχαμε υποσχεθεί για τον προηγούμενο αγώνα της ομάδας μας ο οποίος τελέστηκε κεκλεισμένων των θυρών. Η έκδοση του εισιτηρίου θα γίνεται μέχρι και την Παρασκευή 17/5 και ώρα 12:00 το μεσημέρι αποκλειστικά από το Promitheas Park με την επίδειξη της κάρτας διαρκείας του κατόχου».

 

Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News

pelop Google news bing news pelop