Χρήστος Μήλας στους παίκτες στην ανεπίσημη πρώτη του Προμηθέα: «Να δίνετε πάντα το 100%»

Η ανεπίσημη πρώτη του Προμηθέα στο Αθλητικό Κέντρο του Οργανισμού στον Καστελλόκαμπο περιελάμβανε και το μήνυμα της διοίκησης προς τους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο για να έχουν υγεία και να τα δίνουν όλα σε κάθε παιχνίδι.

Χρήστος Μήλας στους παίκτες στην ανεπίσημη πρώτη του Προμηθέα: «Να δίνετε πάντα το 100%» Η ομιλία του Χρήστου Μήλα στους παίκτες του Προμηθέα

«Στο μπάσκετ θα έρθουν και οι νίκες, θα έρθουν και οι ήττες. Είναι ένα παιχνίδι που το αγαπάμε και που πρέπει να το χαιρόμαστε. Εκείνο, όμως, που θέλουμε από εσάς, είναι να δίνετε κάθε στιγμή το 100% μέσα στο παρκέ». Αυτό ήταν το βασικό μήνυμα που έστειλε ο πρόεδρος της ΚΑΕ Προμηθέας Χρήστος Μήλας κατά τη διάρκεια της σημερινής ανεπίσημης πρώτης προπόνησης της πατρινής ομάδας στο «Promitheas Park».

Στη συνέχεια, ο Χρήστος Μήλας ευχήθηκε στους παίκτες και στο προπονητικό επιτελείο να έχουν υγεία, ενώ τους μετέφερε και το μήνυμα της διοίκησης ότι όλοι στην ΚΑΕ θα βρίσκονται συνεχώς δίπλα τους σε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει.

Το «παρών» έδωσαν όλα τα νέα αποκτήματα του Προμηθέα, αλλά και οι παίκτες που συνεχίζουν από την περσινή αγωνιστική περίοδο, με το κλίμα να είναι εξαιρετικό και τη δουλειά να γίνεται με πολύ κέφι και όρεξη.

 

Η επίσημη πρώτη του Προμηθέα, που θα έχει χαρακτήρα Media Day, θα πραγματοποιηθεί πιθανότατα την επόμενη Δευτέρα, με την παρουσία και των εκπροσώπων του Τύπου.

Τέλος, στις τάξεις του Προμηθέα επικρατεί ικανοποίηση για την υψηλή ζήτηση στα εισιτήρια διαρκείας της πατρινής ΚΑΕ. Μάλιστα, ήδη έχουν πωληθεί πάνω από 500 διαρκείας, επίδοση που δείχνει την αγάπη του κόσμου, αλλά και που στέλνει κι ένα σαφές μήνυμα σε όλους εκείνους που επιχείρησαν να δημιουργήσουν προβλήματα στους «Προμηθείς»!

 

Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη

Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.

Viber: +306909196125

Από το Δίκτυο