Χρήστος Παππάς: Έφτασε στις φυλακές Δομοκού
Ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής θα μείνει σε ειδικό χώρο για 14 ημέρες λόγω κορονοϊού και μετά θα αποφασιστεί σε ποιο κελί θα εκτίσει την ποινή του αλλά και αν θα βρίσκεται μαζί με κάποιον άλλο κρατούμενο.
Τις πόρτες των φυλακών Δομοκού πέρασε λίγο μετά τις 18:00 ο “υπαρχηγός” της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς, που συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης 1/7 μετά από επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής στου Ζωγράφου.
Ο Χρήστος Παππάς, δεξί χέρι του Νίκου Μιχαλολιάκου, μεταφέρθηκε στις φυλακές Δομοκού, καθώς ο εισαγγελέας εκτέλεσης ποινών δεν έκανε δεκτό το αίτημά του να εκτίσει την ποινή που του έχει επιβληθεί σε άλλο κατάστημα κράτησης.
Στις φυλακές Δομοκού ο Χρήστος Παππάς! ΒΙΝΤΕΟ
Ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής θα υποβληθεί σε μοριακό τεστ και θα φιλοξενηθεί σε συγκεκριμένο χώρο για 14 ημέρες ενώ μετά θα αποφασιστεί σε ποιο κελί θα εκτίσει την ποινή του αλλά και αν θα βρίσκεται μαζί με κάποιον άλλο κρατούμενο.
Σημειώνεται ότι οι αρχές έφτασαν στην «κρυψώνα» του Χρήστου Παππά με αφορμή ένα τηλεφώνημα που έγινε στις 8 χθες το βράδυ από άγνωστο άτομο. Ο άγνωστος ενημέρωσε την αστυνομία ότι η 52χρονη, που συνελήφθη και κρίθηκε ένοχη για υπόθαλψη εγκληματία, «κρύβει στο σπίτι της τον Χρήστο Παππά της Χρυσής Αυγής».
Χρήστος Παππάς: Ερευνα και για άλλους εμπλεκόμενους στην υπόθαλψη
Έτσι, στη συνέχεια ακολούθησε η κινηματογραφική του σύλληψη για να πάρει σήμερα ο Χρήστος Παππάς το δρόμο για τις φυλακές Δομοκού.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Εμμηνόπαυση: Τα 10 «ύπουλα» συμπτώματα πριν τα 40
Τέλος στα ψεύτικα προφίλ στο Facebook; Η απάντηση της Meta στην εποχή της AI
Η ομάδα «Σημείο Μηδέν» στην Πάτρα ΦΩΤΟ
Τι πραγματικά πίνουμε από τα πλαστικά μπουκάλια: Οι αόρατοι κίνδυνοι για την υγεία
Η Meta διαφημίζει την AI χωρίς να δείχνει AI και κανείς δεν κατάλαβε γιατί
