Δ. Αχαΐα: Χτύπησε την κόρη του και συνελήφθη, προσπάθησε να αυτοκτονήσει η ανήλικη – Παρενέβη το Χαμόγελο του Παιδιού

Τρεις συλλήψεις και συνολικά τέσσερις δικογραφίες για ενδοοικογενειακή βία στη Δυτική Ελλάδα – Δύο από τις συλλήψεις στην Πάτρα

Χτύπησε,ανήλικη,κόρη

Αναστάτωση επικράτησε σε χωριό της Δυτικής Αχαΐας το βράδυ της Πέμπτης, όταν μία ανήλικη εκδήλωση μέσω διαδικτύου την πρόθεση να βάλει τέλος στη ζωή της, λόγω του ότι ο πατέρας της την χτύπησε. Τελικά κάτι τέτοιο απετράπη καθώς υπήρξε κινητοποίηση της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και του Χαμόγελου του Παιδιού.

Συγκεκριμένα η αστυνομία σε ανακοίνωσή της για το συμβάν αναφέρει: “Συνελήφθη χθες το βράδυ ένας άνδρας, έπειτα από ενημέρωση μέσω της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και του Χαμόγελου του Παιδιού. Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης καταγγέλθηκε στους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Αχαϊας, ότι χθες το βράδυ, εντός της οικίας του, ο άνδρας απείλησε λεκτικά και άσκησε σωματική βία στην ανήλικη κόρη του. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών”.

Δύο συλλήψεις στην Πάτρα και σχηματισμός δικογραφίας στην Αμφιλοχία για ενδοοικογενειακή βία

Όσον αφορά τις υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας στην υπόλοιπη Δυτική Ελλάδα, σημειώθηκαν οι εξής:

Α) Στην Πάτρα

1. Συνελήφθη, χθες το βράδυ, μια γυναίκα, την οποία κατήγγειλε η αδελφή της για ενδοοικογενειακή απειλή.

2. Συνελήφθη ένας άνδρας, τον οποίο κατήγγειλε η κόρη του, για ενδοοικογενειακή απειλή και άσκηση σωματικής βίας.

Β) Στην Αμφιλοχία

3. Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός άνδρα και της συντρόφου του, τους οποίους κατήγγειλε η εν διαστάσει συζυγός του άνδρα, αναφέροντας ότι απείλησε μέσω τηλεφώνου την ίδια και την κόρη τους, ενώ σύμφωνα με την καταγγελία η σύντροφος του χρησιμοποιώντας σωματική βία, προσπάθησε να εξαναγκάσει την κόρη τους σε πράξη.

Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News

pelop Google news bing news pelop