Δανία: Υπό έλεγχο η φωτιά στα γραφεία της Novo Nordisk που παρασκευάζει το Ozempic

«Ήταν μια τεράστια πυρκαγιά. Αναπτύχθηκαν περί τους 100 πυροσβέστες», δήλωσε- νωρίτερα- ο επικεφαλής επιχειρήσεων Μάρτιν Σμιθ διευκρινίζοντας ότι το κτίριο είχε εκκενωθεί.

Δανία

Υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά, μεγάλης κλίμακας, που ξέσπασε στα γραφεία του φαρμακευτικού κολοσσού Novo Nordisk της Δανίας, στα περίχωρα της Κοπεγχάγης.

Ο κολοσσός, παρασκευάζει το Ozempic, σε ανακοίνωσή του, αναφέρει: «Φωτιά ξέσπασε σήμερα σε κτίριο γραφείων στο Novo Nordisk στο Bagsværd (όχι τα κεντρικά γραφεία). Η φωτιά είναι υπό έλεγχο, αλλά το κτίριο γραφείων δεν μπόρεσε να σωθεί. Η πυροσβεστική θα είναι παρούσα για το υπόλοιπο της ημέρας. Δεν υπήρξαν τραυματισμοί».

«Ήταν μια τεράστια πυρκαγιά. Αναπτύχθηκαν περί τους 100 πυροσβέστες», δήλωσε- νωρίτερα- ο επικεφαλής επιχειρήσεων Μάρτιν Σμιθ διευκρινίζοντας ότι το κτίριο είχε εκκενωθεί.

Ο καπνός ήταν ορατός από απόσταση 30 χιλιομέτρων. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε κοντέινερ σε εργοτάξιο της Novo Nordisk και επεκτάθηκε στην στέγη γειτονικού κτιρίου γραφείων της εταιρείας.

Η σημερινή πυρκαγιά εκδηλώθηκε λιγότερο από μία εβδομάδα μετά τη πυρκαγιά της 16ης Μαΐου σε άλλο εργοτάξιο της Novo Nordisk, στο Κάλουντμποργκ, η οποία δεν είχε συνέπειες στην παραγωγή της εταιρείας.

 

Διαβάστε επίσης:

Έρχεται το πιο ζεστό καλοκαίρι με ακραίες θερμοκρασίες,ο αναλυτικός πίνακας του ECMWF που «δεν πέφτει ποτέ έξω»

Πάτρα: Έλεγχος για ενδοοικογενειακή βία αποκάλυψε αρχαία – «Τα βρήκα στα σκουπίδια»

Μητσοτάκης για Β. Μακεδονία: Ωρα να σοβαρευτούν, οδηγούνται σε διεθνή απομόνωση

Πώς εξαρθρώθηκε το κύκλωμα «πειρατών» συνδρομητικών καναλιών, στα 5.800.000 ευρώ το παράνομο όφελος

Αναγνωρίστηκε το κράτος της Παλαιστίνης: Το Ισραήλ ανακαλεί τους πρεσβευτές του ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ