ΔΕΗ: Τρέχουν οι αιτήσεις για προσλήψεις στους ΑΗΣ ΑΓ. Δημητρίου και Αθερινόλακκου

ΔΕΗ

Τρέχουν οι αιτήσεις στο ΑΣΕΠ για δυο προκηρύξεις της ΔΕΗ και 28 θέσεις εργασίας. Δείτε αναλυτικά τις προκηρύξεις της ΔΕΗ.

Πρόσληψη έκτακτου προσωπικού στον Κλάδο ΑΗΣ ΑΓ. Δημητρίου

Ο Κλάδος ΑΗΣ ΑΓ. Δημητρίου ανακοινώνει την πρόσληψη προσωπικού, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά οκτώ (8) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του ΑΗΣ ΑΓ. Δημητρίου, που εδρεύει στο Νομό Κοζάνης, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α ), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Β) της ανακοίνωσης.

Υποβολή αιτήσεων από Δευτέρα 20.03.2023 έως και Τετάρτη 29.03.2023

Η προκήρυξη ΕΔΩ

ΑΣΕΠ ΔΕΗ: Πρόσληψη έκτακτου προσωπικού στη ΔΕΠΑΝ/Κλάδος ΑΗΣ Αθερινόλακκου

Ο Κλάδος ΑΗΣ Αθερινόλακκου ανακοινώνει την πρόσληψη προσωπικού, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά είκοσι (20) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του ΑΗΣ Αθερινόλακκου, που εδρεύει στο Νομό Λασιθίου, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α ), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Β) της ανακοίνωσης.

Υποβολή αιτήσεων από Τρίτη 21.03.2023 έως και Πέμπτη 30.03.2023

Η προκήρυξη ΕΔΩ

Google News

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ