Δείτε τα πέναλτι για τα οποία διαμαρτυρήθηκε η Νίκη Προαστείου

Και στις δύο περιπτώσεις φαίνεται να υπάρχει παράβαση σύμφωνα με το βίντεο

πέναλτι

Στο βιντεάκι που ανέβηκε στη σελίδα της Νίκης Προαστείου στο facebook φαίνονται ξεκάθαρα οι φάσεις για πέναλτι που διαμαρτυρήθηκαν οι φιλοξενούμενοι.

Προηγήθηκε η ανακοίνωση της διοίκησης του συλλόγου που αναφέρει τα εξής:

«Ο σύλλογος της Α.Σ. Νίκης Προαστείου θέλει να δώσει θερμά συγχαρητήρια στο διαιτητικό τρίο με επικεφαλής τον κ. ΧΡΟΝΑ, αλλά και στον υψίστου ιδιοφυΐας αρχιδιαιτητή κ. Τριανταφύλλη για τον ορισμό ενός διαιτητή Super League 2 σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι.

Μόνο ένας διαιτητής αυτού του επιπέδου θα μπορούσε να διακρίνει τους θεατρινισμους του αθλητή μας, προκειμένου να πάρει πέναλτι. Θέλουμε να καταδικασουμε όλους όσους διαδίδουν ότι χρειάστηκε τηλέφωνο από το γραφείο του πρωθυπουργού για να ενταχθεί στη λίστα της Super League 2.

Σύντομα δε, θα ανακοινωθεί και η βαριά ποινή του αθλητή μας που θέλησε με δόλιο τρόπο να παρασύρει τον διαιτητή. Η Νίκη Προαστείου πιστή στις αρχές της θα συνεχίσει να αναδεικνύει τις επιτροπές της Ενωσης που παράγουν εξαιρετικό έργο, όπως αυτή της πειθαρχική επιτροπής που τιμώρησε με την μεγαλύτερη μέχρι σήμερα ποινή, τον γνωστό για την δράση του στους πάγκους κ. ΠΑΤΡΩΝΗ ΝΙΚΟ.

(Ηδη προχωρήσαμε σε διακοπή συμβολαίου με τον κ. Πατρώνη για 5 ολόκληρες ημέρες), αλλά και την επιτροπή διαιτησίας.
Στον προγραμματισμό του συλλόγου είναι η βράβευση των κ.κ. Χρονά, Τριανταφύλλη και Καραμούζη Φίλιππου για την προσφορά τους.

Στην κοπή της πίτας για τη νέα χρονιά, θα είναι επίτιμοι καλεσμένοι, με την ελπίδα να κερδίσουν και το φλουρί. Θα επιθυμούσαμε δε και την παρουσία του 15μελούς ΔΣ της Ενωσής μας που τόσα έχουν προσφέρει στην άνοδο του ποδοσφαίρου στην Αχαΐα.
Σύντροφοι η Νίκη πάντα στο πλευρό σας».