Σύγχυση από τις αρχικές ανακοινώσεις για την γενική αργία στην Αχαΐα – Τι θα ισχύσει σήμερα Τρίτη – Τι δήλωσε ο Χαρ. Μπονάνος στο pelop.gr
Δεν ισχύει για το νομό Αχαΐας η γενική αργία που ανακοίνωσε η Πολιτική Προστασία, διευκρινίζει ο αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος.
«Έπρεπε να φτάσει 9.00 το βράδυ για να διευκρινιστεί ότι δεν έχουμε γενική αργία σε όλες της Περιφέρειες, προκαλώντας σύγχυση στους πολίτες» δήλωσε στο pelop.gr ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος.
«Μέχρι εκείνη την ώρα ως Περιφέρεια δεν είχαμε την παραμικρή ενημέρωση» πρόσθεσε, εμφανώς αγανακτισμένος. «Ο κόσμος δεν ήξερε τι θα ισχύσει και δεν υπήρχε καμία ενημέρωση»
Σύμφωνα με τον κ. Μπονάνο την Τρίτη στην Αχαΐα θα ισχύσει ότι και σήμερα Δευτέρα, δηλαδή κλειστά μόνο τα σχολεία λόγω του ψύχους. Παράλληλα πρόσθεσε ότι δεν παρατηρήθηκαν προβλήματα με τους δρόμους, ενώ τα μηχανήματα της Περιφέρειας παραμένουν σε επιφυλακή.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το Δείπνο Αγάπης της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών για ενίσχυση της Ιεραποστολής στην Κινσάσα ΦΩΤΟ
Πώς η Γη έχασε ένα δισεκατομμύριο χρόνια γεωλογικής ιστορίας: Τι αποκαλύπτει νέα επιστημονική έρευνα
Τέλος το Call of Duty Warzone σε PS4 και Xbox One τι γίνεται με όπλα και skins
Πιτίτσα: Με λαμπρότητα ο εορτασμός των Παμμεγίστων Ταξιαρχών ΦΩΤΟ
Πώς βλέπετε τα ένσημα ΙΚΑ (e-ΕΦΚΑ) ηλεκτρονικά μέσω gov.gr και ΑΤΛΑΣ
