Δεν παίζει στο Monte Carlo Masters ο Νόβακ Τζόκοβιτς
Οι διοργανωτές γνωστοποίησαν ακόμη την απόσυρση του Αμερικανού Τέιλορ Φριτζ, Νο 7 στην παγκόσμια κατάταξη, επίσης λόγω τραυματισμού.
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς απέσυρε τη συμμετοχή του από το τουρνουά Masters του Μόντε Κάρλο, όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές, καθώς δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί στον δεξιό ώμο.
Ο 38χρονος Σέρβος τενίστας είχε ήδη αποσυρθεί από το Miami Open, που βρίσκεται σε εξέλιξη στη Φλόριντα, και γενικότερα δεν έχει αγωνιστεί καθόλου από το Indian Wells, στις αρχές Μαρτίου, όταν αποκλείστηκε στη φάση των «16» από τον Τζακ Ντρέιπερ. Ο «Νόλε» έχει κερδίσει δύο φορές στο παρελθόν το τουρνουά του Μόντε Κάρλο, το 2013 και το 2015.
Οι διοργανωτές γνωστοποίησαν ακόμη την απόσυρση του Αμερικανού Τέιλορ Φριτζ, Νο 7 στην παγκόσμια κατάταξη, επίσης λόγω τραυματισμού.
Το φετινό Masters του Μόντε Κάρλο θα διεξαχθεί από τις 5 έως τις 12 Απριλίου, με τον Κάρλος Αλκαράθ να είναι ο υπερασπιστής του τίτλου
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το ντοκιμαντέρ «Η Υβρις της Ανθρωπότητας» από την Οικολογική Κίνηση Πάτρας ΦΩΤΟ
Το AI της Meta έδωσε διεύθυνση σε αγοραστή του Facebook Marketplace χωρίς να ξέρει τίποτα ο πωλητής
Νέες προσλήψεις 6.683 αναπληρωτών εκπαιδευτικών στην εκπαίδευση
Πάτρα: Κορυφαίοι επιστήμονες μιλούν για τις νέες θεραπείες απέναντι στον καρκίνο
Αυτός είναι ο λόγος που το iPhone Duo κερδίζει τα Android Fold και δεν είναι τα specs
