Δεν υπάρχουν λόγια, «έσβησε» 16χρονος ποδοσφαιριστής, είχε τραυματιστεί στο γήπεδο της Παναγίας στη Θάσο

Νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας, δυστυχώς δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή

Δεν υπάρχουν λόγια, «έσβησε» 16χρονος ποδοσφαιριστής, είχε τραυματιστεί στο γήπεδο της Παναγίας στη Θάσο

Θρήνος, δεν υπάρχουν λόγια, «έφυγε» από τη ζωή σήμερα Τρίτη (29/9/2026) ο 16χρονος Gjana Asllan, ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά την περασμένη Κυριακή στο γήπεδο της Παναγίας στη Θάσο.

Αυτός είναι ο ποδοσφαιριστής, γιος σπουδαίου παλαίμαχου άσου, που έχασε το πόδι του

Συγκεκριμένα ο 16χρονος νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο κεφάλι, ωστόσο δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Μάλιστα την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή ο ΑΠΣ Βύρωνας Καβάλας, στον οποίο αγωνιζόταν ο 16χρονος, εκφράζοντας τη θλίψη της αθλητικής οικογένειας του συλλόγου: «Με αβάσταχτη οδύνη και ανείπωτη θλίψη, η αθλητική οικογένεια του Βύρωνα Καβάλας αποχαιρετά ένα δικό της παιδί, τον ποδοσφαιριστή του Βύρωνα Β’ Gjana Asllan, τον Άνι μας, που έφυγε τόσο άδικα και πρόωρα από τη ζωή» αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο σύλλογος.

Παράλληλα, εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια και τους οικείους του 16χρονου, τονίζοντας πως η διοίκηση, οι προπονητές και οι συμπαίκτες του θα βρίσκονται στο πλευρό τους σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Δείτε την ανάρτηση του συλλόγου:

Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη

Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.

Viber: +306909196125

Από το Δίκτυο