ΔΕΥΑ Πύργου: Μειώσεις τελών και ψηφιακοί καταμετρητές

Το στρατηγικό πλάνο της ΔΕΥΑ Πύργου παρουσίασαν σε συνέντευξη Τύπου ο Δήμαρχος Παναγιώτης Αντωνακόπουλος και η πρόεδρος της επιχείρησης Ρούλα Αλικάκη- Τζανέτου.

deyap

Τα όσα έχουν γίνει την περασμένη διετία και τα έργα που έπονται με βάση στρατηγικό πλάνο της ΔΕΥΑΠ Πύργου παρουσίασαν χθες σε συνέντευξη Τύπου ο δήμαρχος Παναγιώτης Αντωνακόπουλος και η πρόεδρος Ρούλα Αλικάκη- Τζανέτου.

«Είμαστε συνεπείς στη μείωση κατά το ήμισυ του τέλους-εισφοράς Ερυμάνθου», ανέφερε ο κ. Αντωνακόπουλος και σημείωσε ότι επρόκειτο για κάτι που αρχικά είχε δημιουργηθεί για 2 χρόνια, αλλά τελικά «το πλήρωσαν για πολύ περισσότερα χρόνια οι πολίτες». Όπως είπε «αποψή μας είναι ότι το νερό ναι μεν πρέπει να πληρώνεται, αλλά δεν είναι εμπορεύσιμο είδος. Στη θητεία μας προχωρήσαμε στη ζωνοποίηση», επεξήγησε, υπερασπιζόμενος το έργο του.

Η πρόεδρος της ΔΕΥΑ Πύργου, Ρούλα Αλικάκη-Τζανέτου. Παράλληλα ανέπτυξε το στρατηγικό πλάνο για το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, με στόχο την παροχή ακόμη καλύτερης ποιότητας νερού και περαιτέρω μείωσης του κόστους για τους καταναλωτές. Τα έργα αυτά- μεταξύ πολλών άλλων, είναι:

> Εγκατάσταση 6.000 ηλεκτρονικών υδρομετρητών (2,2 εκατ.).

> Ολοκλήρωση ζωνοποίησης του δικτύου για μείωση 96% των διαρροών.

> Μελέτη (1,6 εκατ.) για φωτοβολταϊκό πάρκο στον Βιολογικό.

> Εγκατάσταση συστήματος αυτόματης εξέτασης του ποιοτικού ελέγχου νερού.

> Επέκταση Βιολογικού και της αποχέτευσης της Λαστεΐκων.

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

troxaio aktidimaiwn1
242646834 3055960807861381 2404337266042141166 n 1
apagxonismos
pelop 1