Διαδικτυακή ημερίδα με θέμα «Ζω με την καρδιά μου» της ΠΔΕ σε συνεργασία με την Ι.Ε.Δ.Ε.Π
«Τα καρδιαγγειακά νοσήματα αποτελούν μία από τις βασικότερες αιτίες θανάτου σε όλο τον πλανήτη» σημειώνει μεταξύ άλλων ο αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αχαΐας και αρμόδιος για θέματα δημόσιας υγείας, Χαράλαμπος Μπονάνος.
Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με την Ιατρική Εταιρεία Δυτικής Ελλάδος-Πελοποννήσου (Ι.Ε.Δ.Ε.Π.) πραγματοποιεί στις 12 Απριλίου 2022 και ώρα 21:00, διαδικτυακή ημερίδα με θέμα: «Ζω με την καρδιά μου».
Στην εκδήλωση θα μιλήσουν έγκριτοι επιστήμονες και τα θέματα που θα αναπτυχθούν είναι:
• Στεφανιαία νόσος : όσα πρέπει να γνωρίζω
• Αρτηριακή πίεση και Νεφρός
• Αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο : όσα πρέπει να γνωρίζω
• Αρτηριακή Υπέρταση και Διατροφή
• Καρδιαγγειακή Νόσος και Ψυχική Υγεία
Ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αχαΐας και αρμόδιος για θέματα δημόσιας υγείας, Χαράλαμπος Μπονάνος τονίζει: «Τα καρδιαγγειακά νοσήματα αποτελούν μία από τις βασικότερες αιτίες θανάτου σε όλο τον πλανήτη. Όμως με την έγκαιρη διάγνωση και την υιοθέτηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής ( υγιεινή διατροφή, σωματική άσκηση , αποφυγή καπνίσματος ) μπορεί ο κίνδυνος εμφάνισης ενός τέτοιου νοσήματος να μειωθεί σημαντικά . Για το λόγο αυτό η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στηρίζει δράσεις σαν αυτές που προσφέρουν έγκυρη ενημέρωση στους πολίτες και τοποθετούν την πρόληψη στο επίκεντρο λειτουργίας της κοινωνίας μας αναδεικνύοντας έτσι τον καθοριστικό ρόλο που έχει η υπεύθυνη και συνεχής ενημέρωση για ζητήματα υγείας».
Το κοινό θα μπορεί να παρακολουθήσει την εκδήλωση διά μέσω του ακόλουθου συνδέσμου: https://youtu.be/oGoqGyHs_4w
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πώς να διαχειρίζεστε το κεφάλαιό σας στο online στοίχημα
Οι νέες θήκες της Samsung για Galaxy Z Flip8, Z Fold8 και Fold8 Ultra
Ο Δήμος Αιγιαλείας στηρίζει το ΕΚΑΜΕ ΑμεΑ Αιγίου με μια ξεχωριστή εκδήλωση
Μωβ «θησαυρός» υγείας: Το λαχανικό που πρέπει να βάλεις αμέσως στη διατροφή σου
Galaxy Unpacked Ιουλίου 2026: Όλα όσα αποκάλυψε η Samsung
Δήμος Αιγιαλείας: Ο απολογισμός ενός χρόνου δράσεων, παρεμβάσεων και διαρκούς ενημέρωσης
Πού πηγαίνει το σπέρμα όταν δεν γίνεται εκσπερμάτιση για πολύ καιρό;
Βραδιά δίπλα στη θάλασσα του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα» Πάτρας ΦΩΤΟ
