Διαγόρας-Παναχαϊκή με μόνο 160 φιλάθλους στην κερκίδα!
Για εμβολιασμένους και νοσήσαντες
Η κληρωτίδα είχε κέφια, έβγαλε γειτονικό ντέρμπι Διαγόρας-Παναχαϊκή στην γ’ φάση του Κυπέλλου και όπως όλα δείχνουν το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου (16.00) στο γήπεδο Βραχνεΐκων, την έδρα δηλαδή του Διαγόρα.
Πάμε τώρα σε μία πολύ σημαντική παράμετρο. Η επίσημη χωρητικότητα του γηπέδου στα Βραχνέικα, όπως μας επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος του Διαγόρα Χρήστος Λούβαρης, για την κερκίδα των καθήμενων είναι 200 θέσεων.
Σύμφωνα λοιπόν με τα μέτρα κατά της διασποράς της πανδημίας στα γήπεδα θα καλύπτεται το 80%. Συνεπώς για την κερκίδα στα Βραχνέικα θα πρέπει να εκδοθούν 160 εισιτήρια.
αι κάτι ακόμη πολύ σημαντικό, στο γήπεδο θα επιτραπεί η είσοδος μόνο σε εμβολιασμένους ή όσους έχουν νοσήσει, οι οποίοι θα πρέπει να φέρουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά.
Όσον αφορά το ενδεχόμενο να διεξαχθεί το παιχνίδι σε άλλο γήπεδο ο Χρήστος Λούβαρης, λίγο μετά την κλήρωση είπε: «Αυτό που τώρα μπορώ να πω είναι ότι το παιχνίδι θα γίνει στα Βραχνέικα. Βέβαια δεν αποφασίζω μόνος μου, αλλά όλοι μαζί στη διοίκηση».
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Οδηγός αναγνώρισης: Ποια τσούχτρα τσιμπά και ποια είναι εντελώς ακίνδυνη
Υποσχέθηκαν ότι η ΑΙ θα άλλαζε τη ζωή μας οι άνθρωποι όμως λένε άλλα
Ο Σύλλογος Σοποτινών τον Δεκαπενταύγουστο ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
Σχολικό Ημερολόγιο: Όλες οι αργίες για το έτος 2026-2027
Το Netflix κυνηγά YouTubers και το YouTube τους δίνει εκατομμύρια για να μην ανεβάζουν
Σακίρα – Κριστίνα Αγκιλέρα: Ακυρώθηκαν οι συναυλίες τους στο Άμπου Ντάμπι
Η πιο πλήρης λίστα για το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό
Αρκεί ένα κόλπο για να ξεγελάσεις τους AI agents και δεν χρειάζεται να είσαι χάκερ
