Διακίνηση ναρκωτικών και ληστείες σε Θεσσαλονίκη και Μύκονο,17 οι συλλήψεις
Οι 15 φέρονται να αποτελούν βασικά μέλη της εγκληματικής οργάνωσης

Από την ΕΛΑΣ σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται από νωρίς σήμερα Δευτέρα (26/6/2026) μεγάλη επιχείρηση στη Θεσσαλονίκη και στη Μύκονο, με στόχο την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που φέρεται να δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση ναρκωτικών, αλλά και στην τέλεση ληστειών, σωματικών βλαβών και φθορών με αθλητικό υπόβαθρο.
Συγκεκριμένα σύμφωνα με την ενημέρωση μέχρι στιγμής έχουν γίνει 17 συλλήψεις, εκ των οποίων οι 15 φέρονται να αποτελούν βασικά μέλη της εγκληματικής οργάνωσης.
Μάλιστα κατά τη διάρκεια των ερευνών έχουν κατασχεθεί ποσότητες ναρκωτικών ουσιών, καθώς και όπλα, τα οποία εξετάζονται στο πλαίσιο της προανακριτικής διαδικασίας.
Η επιχείρηση βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη, ενώ αναμένεται νεότερη επίσημη ενημέρωση από την Ελληνική Αστυνομία με περισσότερα στοιχεία για τη δράση της οργάνωσης, τα ευρήματα των ερευνών και τις κατηγορίες που θα αντιμετωπίσουν οι συλληφθέντες.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News