Διακοπτό: Συνεχίζεται η κατασκευή του εσωτερικού αποχετευτικού δικτύου – ΦΩΤΟ
«Το εμβληματικό αυτό έργο με την ολοκλήρωσή του, θα συμβάλει καθοριστικά στην αναβάθμιση της περιοχής», σημειώνει σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Αιγιαλείας, Δημήτρης Καλογερόπουλος.
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες κατασκευής του τμήματος των εσωτερικών αποχετευτικών δικτύων στο Διακοπτό, στο πλαίσιο του έργου «Εσωτερικά Δίκτυα Αποχέτευσης Λυμάτων Παραλιακών Οικισμών Αιγιαλείας» που υλοποιείται από τη ΔΕΥΑ Αιγιαλείας.
Ειδικότερα, το τμήμα μήκους περίπου 3 χλμ. όπου πραγματοποιούνται οι εργασίες την τρέχουσα χρονική περίοδο, βρίσκεται στο ΝΑ τμήμα της Κοινότητας Διακοπτού, ώστε να προκληθεί όσο το δυνατόν μικρότερη όχληση λόγω της αυξημένης επισκεψιμότητας στην περιοχή κατά την περίοδο των καλοκαιρινών διακοπών. Το εν λόγω τμήμα αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί έως τα μέσα Οκτωβρίου, ώστε να συνεχιστεί το έργο και στην υπόλοιπη Δ.Ε. Διακοπτού, με συνολικό μήκος δικτύου τα 25 περίπου χλμ.
«Το εμβληματικό αυτό έργο με την ολοκλήρωσή του, θα συμβάλει καθοριστικά στην αναβάθμιση της περιοχής τόσο σε επίπεδο βελτίωσης της ποιότητας ζωής των μόνιμων κατοίκων της όσο και στην τουριστική ανάπτυξη της» σημειώνει σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Αιγιαλείας και πρόεδρος της ΔΕΥΑ Δημήτρης Καλογερόπουλος.


Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Υγρασία στα παράθυρα το πρωί: τι να κάνεις
Το Reddit κάνει στροφή και κόβει την ελεύθερη είσοδο
Πάτρα: Ποιητική βραδιά στο Πολύεδρο με αφορμή το βιβλίο «Vita mirabilis»
Αλυσίδες χιονιού: υποχρέωση και πρόστιμο Οκτ–Απρ
Η Google παρουσίασε ένα ασυνήθιστο ρομπότ που χρησιμοποιεί το Gemini για να φροντίζει φυτά
