Διάρρηξη σε μονοκατοικία στο Πικέρμι: Χιλιάδες ευρώ και 4 Rolex η λεία των ληστών
Οι ένοικοι του σπιτιού απουσίαζαν την ώρα της διάρρηξης της μονοκατοικίας στο Πικέρμι
Διάρρηξη σημειώθηκε σε μονοκατοικία στο Πικέρμι, με τους δράστες να φεύγουν με λεία δεκάδων χιλιάδων ευρώ. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, οι δράστες παραβίασαν ένα παράθυρο του σπιτιού και αφού έκαναν έκαναν «φύλλο και φτερό» όλους τους χώρους, κατευθύνθηκαν στο υπνοδωμάτιο. Εκεί, εντόπισαν ένα χρηματοκιβώτιο το οποίο αφαίρεσαν και πήραν μαζί τους. Στη συνέχεια οι δράστες διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Σύμφωνα με τον 66χρονο ιδιοκτήτη της μονοκατοικίας, το χρηματοκιβώτιο περιείχε 10.000 ευρώ, τέσσερα πανάκριβα ρολόγια μάρκας Rolex και κοσμήματα άγνωστης μέχρι στιγμής χρηματικής αξίας.
Οι ένοικοι του σπιτιού απουσίαζαν την ώρα της διάρρηξης. Όταν επέστρεψαν και διαπίστωσαν τι είχε συμβεί, αμέσως ειδοποίησαν την ΕΛ.ΑΣ. Στο σημείο έσπευσαν άνδρες του Α.Τ. Ραφήνας – Πικερμίου που διενεργούν έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το viral λάθος του καλοκαιριού: Μπορεί το καρπούζι να αντικαταστήσει το αντηλιακό;
Η AI μεταμορφώνει το Google Earth και μπορείς να δείς τον Παρθενώνα πριν 2500 χρόνια
Cardi B: Παραδέχτηκε ότι αφαίρεσε ενέσιμα από τους γλουτούς της
Τελικά το καρπούζι παχαίνει ή κάνει για δίαιτα;
Το σκάφος διασώστης της NASA χρειάζεται τώρα το ίδιο διάσωση
Μουσική εκδήλωση με Σάκη Παπαδημητρίου στο Αρχαίο Θέατρο της Αιγείρας ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
Η αγαπημένη συνήθεια που μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο διαβήτη
Συνεργασία της δημοτικής αρχής με τη ομάδα Αlissos F.C
