Πάτρα: Χαροπαλεύει η 14χρονη Χριστίνα στην Εντατική – Τραυματίας και 16χρονος σε τροχαίο με δίκυκλο

Η 14χρονη που επέβαινε σε μηχανή τραυματίστηκε σοβαρά και νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών.

Πάτρα

Η 14χρονη Χριστίνα δίνει μάχη για τη ζωή της, διασωληνωμένη στην Εντατική στο Νοσοκομείο Ρίου. Ηταν 3 τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν το δίκυκλο στο οποίο επέβαινε μαζί με τον 16χρονο φίλο της Γιώργο, γιο γνωστού προπονητή μπάσκετ, συγκρούστηκε με όχημα.

Με βάση τις πληροφορίες που έγιναν γνωστές, ο οδηγός του αυτοκινήτου, ιδιοκτήτης γνωστού καταστήματος εστίασης στο Ρίο, επιχείρησε να κάνει αναστροφή, ο νεαρός Γιώργος ξαφνιάστηκε, δεν πρόλαβε να αντιδράσει και το αποτέλεσμα ήταν να πέσει το δίκυκλο στο έδαφος. Η 14χρονη Χριστίνα πιθανότατα από την πτώση χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι. Ο 16χρονος οδηγός του δικύκλου έχει υποστεί αρκετά κατάγματα στο κορμί του, αλλά διέφυγε τον κίνδυνο για τη ζωή του.

Τα δύο παιδιά είχαν μεταβεί στο Ρίο από τις πρώτες βραδινές ώρες για να διασκεδάσουν, όπως πολλοί νέοι της ηλικίας τους. Ποιος θα πίστευε ότι το κέφι τους θα μετατρεπόταν σε αγωνία και κλάμα. Για όλους. Η είδηση μαθεύτηκε γρήγορα και έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία. Συμμαθητές και φίλοι των παιδιών έφθασαν έξω από τα επείγοντα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών σχεδόν αμέσως.

Ανέβαζαν στόρι στο Instagram και παρακαλούσαν τη Χριστίνα να «κρατήσει»! Να ζήσει! Να τα καταφέρει. Οι λογαριασμοί των δύο παιδιών στα social media γέμισαν με ευχές. Ειδικά για τη Χριστίνα που η κατάσταση της υγείας της ήταν κρίσιμη!

Πάτρα

Από τα ξημερώματα βρέθηκαν φίλοι της έξω από τα επείγοντα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών

Την ανέβασαν σε φωτογραφία από πρόσφατη εκδήλωση σε χώρο της Πάτρας, όπου είχε λάβει ένα μπουκέτο λουλούδια! Οι γονείς των δύο παιδιών βρίσκονται στο νοσοκομείο από την πρώτη στιγμή. Οι γιατροί κάνουν ό,τι μπορούν για να τα καταφέρει η 14χρονη.

Δεκάδες φίλοι της 14χρονης δεν έφευγαν από τους χώρους του νοσοκομείου καθ’ όλη τη διάρκεια της Κυριακής, προσπαθώντας να εμψυχώσουν τις προσπάθειες των ιατρών αλλά και την ίδια τη Χριστίνα να κρατηθεί στη ζωή.

Η Τροχαία Πατρών έχει αναλάβει τη διερεύνηση των συνθηκών του τροχαίου.