Δίκη Φιλιππίδη: Τι απάντησε ο Μπιμπίλας για το «ο Μπιμπιλοτός, το μικρό καρότο» στον Φιλιππίδη
Το παλιό γράμμα, η δημόσια απάντηση στο Facebook και η αιχμηρή αντίδραση της συζύγου του κατηγορούμενου ηθοποιού

Συνεχίζεται η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη με νέα ένταση και προσωπικές αιχμές, αυτή τη φορά από τη σύζυγό του, Ελπίδα Νίνου, η οποία εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για τη στάση του Σπύρου Μπιμπίλα απέναντι στον σύζυγό της.
Κατά τη δεύτερη ημέρα της κατάθεσής της, η Νίνου εμφανίστηκε απογοητευμένη από την έλλειψη στήριξης του προέδρου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, ενώ αφορμή στάθηκε η ανάγνωση παλαιότερου σημειώματος που παρουσίασε στο δικαστήριο ο συνήγορος υπεράσπισης, Μιχάλης Δημητρακόπουλος.
Το σημείωμα, που φέρεται να είχε γράψει ο Σπύρος Μπιμπίλας, περιείχε λόγια εκτίμησης και αγάπης προς τον Πέτρο Φιλιππίδη, με χαρακτηριστική τη φράση: «Τον συγχωρώ κάθε φορά». Στο τέλος του γράμματος, ο αποστολέας υπογράφει ως: «ο Μπιμπιλοτός, το μικρό καρότο».
Η απάντηση Μπιμπίλα: «Δεν το θυμάμαι – Ανήκει σε άλλη εποχή»
Μετά τη δημοσιοποίηση του γράμματος, ο Σπύρος Μπιμπίλας αντέδρασε δημόσια μέσω Facebook, δηλώνοντας έκπληκτος και επιφυλακτικός ως προς τη γνησιότητα του περιεχομένου. Τόνισε ότι πιθανόν να γράφτηκε πριν από 30 χρόνια, σε μια δύσκολη προσωπική στιγμή, όταν ο Φιλιππίδης και η Νίνου του είχαν σταθεί σαν οικογένεια.
«Δεν το θυμάμαι καθόλου. Ειπώθηκε ότι είναι δικό μου, αλλά δεν μου παρουσιάστηκε ποτέ στη δίκη ώστε να δω τον γραφικό χαρακτήρα… Δεν αλλάζει όμως ότι τους ευγνωμονώ για τη στήριξή τους τότε», σημείωσε.
Ο ίδιος εξέφρασε απορία για τη χρονική στιγμή εμφάνισης του γράμματος, αναφέροντας ότι:
«Άπορίας άξιον είναι πώς κάποιος φυλάει τέτοια χαρτάκια μετά από 30 χρόνια!»
Το «μικρό καρότο» και η… φωνή του Μπαγκς Μπάνυ
Σχολιάζοντας την υπογραφή «Μπιμπιλοτός, το μικρό καρότο», ο Σπύρος Μπιμπίλας εξήγησε ότι πρόκειται για αστείο μεταξύ φίλων, συνδεδεμένο με τη δουλειά του ως φωνή του Μπαγκς Μπάνυ επί 30 χρόνια.
«Ο Πέτρος με φώναζε έτσι αστειευόμενος. Δεν είχε καμία ερωτική χροιά όπως υπονοήθηκε», ξεκαθάρισε.
«Δεν είμαι Πόντιος Πιλάτος»
Ο ηθοποιός υπερασπίστηκε την απόφασή του να καταθέσει ανοιχτά στη δίκη και να μη μείνει αμέτοχος:
«Κάποια παρελθόντα στοιχεία δεν αναιρούν τα όσα μπορεί να συνέβησαν μετά. Δεν είμαι Πόντιος Πιλάτος όπως κάνουν πολλοί…»
Η ανταλλαγή δημόσιων τοποθετήσεων και η επανεμφάνιση στοιχείων από το παρελθόν, δίνουν νέα τροπή στην υπόθεση, με την ένταση ανάμεσα στους εμπλεκόμενους να ανεβαίνει, ενώ η δίκη συνεχίζεται.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πάτρα: Διαρροή χημικού, κίνδυνος για εργαζόμενο, μεγάλη επιχείρηση της 6ης ΕΜΑΚ ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ
Πάτρα – Χρέη στο Δήμο: Διαγραφή 132.000€ σε ένα πρωί – Απίστευτη καταγγελία για οφειλή
Δομικές αλλαγές στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία – Ποιος αναλαμβάνει προϊστάμενος στην Πάτρα
Ο καιρός σήμερα 11/4 με άνοδο της θερμοκρασίας, η πρόγνωση μέχρι τη Μ. Τρίτη
Τέμπη: Η ώρα της κρίσης για Τριαντόπουλο, σήμερα η απόφαση παραπομπής στο Ειδικό Δικαστήριο
Η…ανάγνωση στις τρεις δημοσκοπήσεις: Συμπεράσματα, αλλά και διαφοροποιήσεις στα ποσοστά
Νέα Υόρκη: Ο CEO της Siemens Ισπανίας και η οικογένειά του τα θύματα συντριβής ελικοπτέρου ΒΙΝΤΕΟ
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News