Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: «Απολύθηκα επειδή θα κατέθετα υπέρ του» κατέθεσε δημοσιογράφος

Η μάρτυρας είπε στη δίκη ότι απολύθηκε από τηλεοπτική εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης πριν από ένα χρόνο διότι έγινε γνωστό ότι θα κατέθετε υπέρ του Πέτρου Φιλιππίδη.

ΔΙΚΗ

Σε κλίμα συναισθηματικής φόρτισης συνεχίζεται η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο με την κατάθεση μίας δημοσιογράφου και συνεργάτιδας του.

Η μάρτυρας είπε στη δίκη ότι απολύθηκε από τηλεοπτική εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης πριν από ένα χρόνο διότι έγινε γνωστό ότι θα κατέθετε υπέρ του Πέτρου Φιλιππίδη.

«Μου είπαν ότι οι ηθοποιοί δεν θα ερχόντουσαν στην εκπομπή επειδή δούλευα εκεί εγώ και με απέλυσαν» ανέφερε η μάρτυρας και ξέσπασε σε κλάματα, με αποτέλεσμα το δικαστήριο να διακόψει για λίγο προκειμένου να ηρεμήσει.

«Δε γνωρίζω κάτι για τις καταγγελίες, ούτε γνωρίζω τις καταγγέλλουσες. Όλα αυτά τα χρόνια έχω περάσει από διαφορά επίπεδα με τον κ. Φιλιππίδη. Κάποιες φορές συνεργαστήκαμε καλά, κάποιες άλλες όχι. Έχω φύγει με κλάματα, μου έχει φωνάξει, αλλά του έχω φωνάξει κι εγώ. Είναι απαιτητικός και τελειομανής. Είναι άνθρωπος που αγαπά πολύ το θέατρο. Η αγάπη του δεν φαινόταν μόνο από το άρτιο αποτέλεσμα των παραστάσεων. Ορμώμενος από την υπερβολική αγάπη για το θέατρο γινόταν νευρικός και απαιτητικός» κατάθεσε η μάρτυρας.

Παράλληλα, τόνισε ότι η συμπεριφορά του απέναντι στις γυναίκες ήταν άψογη, αναφέροντας: «Ο κ. Φιλιππίδης όταν τσακωνόμασταν γιατί ήθελα κάτι διαφορετικό για την επικοινωνία της παράστασης, υπήρχαν εντάσεις.

Έφευγα θυμωμένη από το θέατρο. Στα πέντε λεπτά με έπαιρνε τηλέφωνο, του έφευγε ο θυμός. Μου έλεγε “θέλεις να πάμε να φάμε με την Ελπίδα εκεί;”. Η συμπεριφορά του στις γυναίκες συναδέλφους ήταν πάντα άψογη. Τους φρόντιζε όλους».

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ
Ολύμπια Οδός
ΚΥΝΗΓΟΣ
mati