Δίκη Πισπιρίγκου: Εν δυνάμει βουλευτής… μάρτυρας υπεράσπισης της 34χρονης μητέρας

Ο φυσιοθεραπευτής της Τζωρτζίνας της πρωτότοκης κόρης της Ρούλα Πισπιρίγκυ, Σπύρο Τσιρώνης συμμετείχε στις εθνικές εκλογές και μάλιστα ήρθε 1ος στην Αχαΐα με το πατριωτικό κόμμα «Νίκη».

Δίκη Πισπιρίγκου: Εν δυνάμει βουλευτής… μάρτυρας υπεράσπισης της 34χρονης μητέρας

Ο γνωστός πατρινός φυσικοθεραπευτής, Σπύρος Τσιρώνης, είναι ένας εκ των μαρτύρων υπεράσπισης της κατηγορούμενης για τη δολοφονία των τριών κοριτσιών της, Ρούλας Πισπιρίγκου, στη δίκη που εξελίσσεται στην Αθήνα.

Ο κ. Τσιρώνης συμμετείχε στις εθνικές εκλογές και μάλιστα ήρθε 1ος στην Αχαΐα με το πατριωτικό κόμμα «Νίκη», κάτι που σημαίνει πως αν στις κάλπες του Ιουνίου αυτό καταφέρει -αρχικά- να ξεπεράσει το 3% και να μπει στη Βουλή, αν κερδίσει 1 έδρα στην Αχαΐα, αυτός θα είναι ο βουλευτής του!

Δίκη Πισπιρίγκου: Εν δυνάμει βουλευτής… μάρτυρας υπεράσπισης της 34χρονης μητέρας

O φυσιοθεραπευτής Σπύρος Τσιρώνης

Ο κ. Τσιρώνης έχει κληθεί να καταθέσει γιατί ήταν ο φυσικοθεραπευτής της Τζωρτζίνας.Εγινε όμως γνωστός και στην περίοδο της πανδημίας, αφού ήταν από τους πρωταγωνιστές του «αντιεμβολιαστικού» κινήματος, ενώ συμμετείχε σε συγκεντρώσεις «αντιμεβολιαστών» και υγειονομικών σε αναστολή, τόσο στην 6η Υυγειονομική Περιφέρεια, όσο και στο Νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας» όπου εργάζεται.

ΟΙ ΔΩΔΕΚΑ 

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Πελοποννήσου», στην πολύκροτη δίκη θα κληθούν να καταθέσουν υπέρ της Ρούλας Πισπιρίγκου οι: Δήμητρα Πισπιρίγκου (αδελφή), Ελένη Λεγάτου (μητέρα), ο πατριός της, ο θείος της Φώτης Δούβρης (φυσικοθεραπευτής), Σπύρος Τσιρώνης (φυσικοθεραπευτής), Χρήστος Κραβαρίτης (ιατροδικαστής) Γεώργιος Σεδεράς (ειδικών γνώσεων) Αριστείδης Τσατσάκης (τοξικολόγος), Ιωάννης Αϊβατίδης (ιατροδικαστής), Ανδρέας Καραμέρης (παθολογοανατόμος) και Ουρανία Δημακοπούλου (ιατροδικαστής).

Google News

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ